LUCKA 7

I dagens lucka har tre av er möjligheten att vinna ett presentkort på 300 kronor var hos Caseapp där ni kan designa egna skal till iPhone, iPad och MacBook! Det är en perfekt julklapp till någon ni tycker om eller er själva. Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att kommentera det här inlägget, skriv gärna en liten kommentar om vad ni skulle göra om ni vann presentkortet! Som tröstpris för er som inte vinner så ger koden "fanny" er 20% rabatt december ut. Kör!

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,
Om jag vann skulle jag ge farmor ett skal till hennes iPhone. Julklappen till henne är alltid svårast, gamlingarna har ju allt! Så nu när hon precis köpt sig en iPhone så skulle ett personligt skal passa henne utomordentligt bra!
Emelie
,
Om jag skulle vinna skulle jag göra ett skal med bilder på från de där ögonblicken man lyckas få med på bild som man senare kan tillbakablicka på och bara le!
Hanna hedengren
,
Åhh!!! Om jag vann skulle jag göra ett skin till datorn eller ett mobilskal med mig och min pojkvän på sen 1,5 år tillbaka på och ge till honom då han fått en hemsk diagnos i en sjukdom nyligen och jag vill bara skämma bort honom med massa fina saker i julklapp!!! Denna förklaring låter som någon påhittad "tyck synd om mig" text, men det är det inte haha... Man skulle ju skriva vad man skulle göra om man vann 😊:):)
Lisa
,
Ja och min syster delar på en macbook. Så därför skulle jag göra ett fodral till den med en bild av mig och min syster.
Emma Dahlberg,
Om jag skulle vinna skulle jag designa ett eget iphoneskal med mig och min allra bästa kompis på och ge henne när vi träffas nästa gång.
emmaannika.devote.se
Michelle
,
Jag är med och tävlar, om jag vinner skulle jag göra två matchande skal med kollage av minnen och ge bort till en nära 😊
Julia,
Har sparat ett tag till en Mac Book så det hade ju vart perfekt med ett snyggt skydd till den! Men så för några dagar sen så tappade jag min kära mobil i toaletten... Så nu får pengarna gå till en ny telefon istället, så för att pigga upp mig själv i sparandet och i mörkret hade jag gjort ett fint skal till min nya mobil med en massa blandbilder på mina närmsta vänner, pojkvän och familj!
fromfaraway.blogg.se
maria
,
Om jag vann så skulle jag göra ett skal med bilder på mig och min syster och ge det till henne.
frida
,
Om jag vann skulle jag använda mig av bilden från min pv's student på oss och ge till han i present :*
Fanny,
Jag är med!! 😊 Om jag vinner skulle jag fixa ett skal till min syster iPad & ge henne i julklapp!! 😊
merlinsdagbok.horseworld.se