LUNCHRECEPT: MORMORS SPENATSOPPA

Jag hade verkligen glömt bort hur gott spenatsoppa är tills mormor bjöd mig på det förra veckan. Jag var bara tvungen att göra den själv direkt när jag kom hem! Det är verkligen den perfekta lunchmaten, och hälsosamt är det också! Nu har jag precis kört iväg Jesper till flygplatsen, med tanke på att han egentligen skulle ha åkt för 2 veckor sedan var det ju verkligen på tiden men jag känner mig ändå lite ledsen och faktiskt otålig. Jag trodde att jag skulle tycka att det var skönt att ha några extra dagar här hemma så jag bara kunde vara supereffektiv och få en massa gjort men inte alls, nu vill jag bara åka på direkten jag med, haha. Men men, 4 dagar kvar! Nu ska jag in till stan för två möten och några timmar hos frisören, en fullspäckad dag med andra ord!

I had forgotten how tasty spinach soup is until grandma made it for me last week. I just had to try her recipe myself right away! It really is the perfect lunch, and it's healthy too! Now I just came home from driving Jesper to the airport, he was supposed to leave 2 weeks ago so it was about time but I still feel a bit sad and impatient. I thought that I was going to like having a few days extra here at home when I could be super effective and get a lot of things done but now I just want to leave right away, haha. But, it's just 4 days left! Now I'm going in to town for 2 meetings and a few hours at the hairdresser. A fully booked day in other words!

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Åh vad gott det ser ut!
www.sofiewiberg.blogg.se
Majja,
Älskar hur du skriver dina recept! Man ser verkligen att du lägger ner tid på din blogg, det gillar jag! Superfin blogg och inspirerande. Vart hittar du din inspiration?
majjamalmsten.blogg.se
Therese
,
Mums, vad gott! det där måste jag prova 😊 undrar hur du gör så fina inlägg, med kastrullen ex och så när du skriver recept? jättefint!
Cecilia
,
Hej, fin blogg du har! Jag har en fråga: Hurdan utbildning skall din kille börja och hur gick han till väga? Australien är väldigt spännande och jag har alltid velat åka ditt för att studera, men det verkar vara så himla svårt och dyrt och skolorna ordnar inte precis utbyte dit så enkelt. Därför undrar jag om du lite kunde berätta om hur allt gick till med Jespers skola osv? Tack 😊
Fanny Staaf
,
Hejsan och tack! Jesper går på en svensk skola som heter Berghs och de har 2,5 år av sin utbildning i Perth för alla som går hans program så de har alltså fixat allting åt honom. Men kolla på Study Abroad eller något annat företag som hjälper till med sådant här så underlättar det nog massor 😊 Men kostar en hel del gör det ju tyvärr. Lycka till!
Fanny Staaf
,
Vad roligt! Jag skriver texten på vita sidor i Picasa och kastrullen är ett typsnitt som jag laddat ner 😊 Det heter "cooking". Texten laddar jag alltså upp som bilder i mina receptinlägg 😊
Fanny Staaf
,
Gud så glad jag blir, tack! Jag hittar den lite överallt, oftast så utgår jag från årstider och vardagsproblem, sådant som är lika för alla 😊 Kram!
Fanny Staaf
,
Det är det verkligen! 😊
Emmy
,
Mums! Soppan verkar jättegod, kul att få lite nya idéer! Och så spännande att resan börjar närma sig nu, tycker det var nyss du började prata om det haha 😊
Fanny Staaf
,
Det är den verligen! Ja det är sååå spännande, kan knappt sitta still, haha. Ja jag håller med dig om att det har gått himla fort samtidigt som det känns som en evighet för mig 😉