MÅNDAGEN I 5 BILDER

Måndagen började som sagt med jobb hemfrån köket medans regnet smattrade mot rutan, kan inte älska mitt jobb mer dagar som denna när vädret är supertrist men möjligheten att omvandla det till något mysigt istället genom att jobba hemma finns.

Vid 12 var det dags att svira om och snygga till sig lite! Ledsen för suddig bild, det var såååå mörkt i lägenheten pga. vädret.

Mötte upp Anna på Kaffeverket för lunch! Jag var vrålhungrig så det blev en grillad surdegssmörgås med smält smör, kalkon och dijon... mm!

Sedan åkte vi till Mall of Scandinavia för att göra presslån till plåtningen! Hittade inte så mycket tyvärr, men stannade till och klämde lite i kuddhörnan på R.O.O.M...

Jag åkte hem en snabbis och lämnade av grejer innan jag åkte iväg till Östermalm för mitt brudparsmöte. Tillslut när jag kom hem igen provade jag olika outfits till plåtningen på onsdag, vi ska nämligen passa på att fota lite team-bilder till hemsidan också när vi alla är samlade. Det slutade med detta, älskar denna nya blus från River Island (ni hittar den här).

Det var min måndag! Nu blir det korvstroganoff i soffan med 13 Reasons Why på TV'n. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
Fanny Staaf,
Tack! 34 😊
fannystaaf.se
Fanny Staaf
Fanny Staaf,
Åh vad glad jag blir, tack Elin! 😊
fannystaaf.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229