MIDDLE OF WINTER

Dress: Shein (here), Boots: Target, Jacket: Romwe (here), Bag: Zara

Åhhhh nu vill jag ha Australiensk vår, det är så konstigt att hemma i Sverige så drömde jag om 20 grader och lite sol och här duger det inte det minsta, haha. Trodde aldrig i mitt liv att jag någonsin skulle skriva det här, men jag skulle gärna bara hoppa över Augusti och börja direkt på September. Men men, jag får passa på att få mycket gjort innan utomhusvädret sätter igång! Jag ska knappt jobba den här månaden utan bara plugga, plugga, plugga och försöka bli klar med utbildningen så att jag har en sak mindre att tänka på.

Förresten! Jag söker en ny hyresgäst till min lägenhet i Stockholm från och med 1a September, så söker du eller någon du känner boende får ni gärna maila mig (fannystaaf.blogg@hotmail.com) för mer information. Kontraktet är på 1-2 år och månadshyran är 11 000, så vill bara att folk som vill bo en längre tid och har råd med hyran hör av sig!

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Hej! Du vet säkert redan det här men tänkte ändå nämna att det kan vara bra att läsa på lite om Besittningsskydd. Finns vissa regler som säger att den som hyr i andra hand inte nödvändigtvis behöver flytta ut på utsatt datum... http://www.hyresnamnden.se/Hyra-i-andra-hand/Besittningsskydd/
liz,
great dress and I love your hair like this http://hashtagliz.com
hashtagliz.com
Linnea,
Så snyggt! 😊
neeiis.blogg.se
Linnea,
Så snyggt! 😊
neeiis.blogg.se
Fanny Staaf
,
Tack! 😃
Fanny Staaf
,
Tack! 😃
Fanny Staaf
,
Thank you so much! 😊
Fanny Staaf
,
Thank you so much! 😊
Fanny Staaf
,
Tack för tipset! 😊
Fanny Staaf
,
Tack för tipset! 😊