MIN DAG I 5 BILDER

Imorse vaknade jag bredvid värlens bästa kille och vi åt en mysig frukost ihop innan det var dags att säga hejdå för helgen. När det sedan var dags att fixa sig kände jag att det var en bra dag att inviga min nya blus från Shein! Ni hittar den här.

.

Sedan åkte jag iväg och kände och klämde samt letade perfekta nyanser på tyger till lite olika bröllop som börjar närma sig. Jag älskar verkligen att jobba med tyg i design, det blir en så himla härlig känsla plus att det är ett grymt sätt att få in färgpaletten på och undvika att allt blir vitt. Jag kikade även efter tyg som jag ska klä om mina stolsdynor hemma med!

.

Sedan mötte jag upp min Tinis Finis för en lång fika. Vi pratade om kärlek i vårsolen ♥

.

Efter fikan mötte jag upp min praktikant Nina och vi installerade oss på ett Espresso House där vi först jobbade några timmar själva och sedan hade ett sjukt givande möte med en av mina brudar. Massor av beslut togs och hela designen spikades vilket är obeskrivligt tillfredsställande för en koordinator! Haha.

.

När arbetsdagen började lida mot sitt slut mötte jag upp Matilda för en supermysig middag på STHLM Tapas som nästan börjar bli vårt stammisställe nu, haha. Vi pratade om hur man är ansvarig för sin egen lycka och hur mycket man lär sig av att gå utanför sin bekvämlighetszon.

Tack för en awesome torsdag livet!

Gillar

Kommentarer

Eira,
Låter ju som en urhärlig dag!!
nouw.com/eiramattsson
Sandra
,
Vilken underbar dag med mix av allt! 😊 Blir så himla inspirerad av din blogg och vill också i framtiden när jag pluggat klart ha den härliga energi du har. Älskar bloggen 😊 Trevlig helg, kram.
Bella,
Älskar verkligen blusen!
nouw.com/bellss
ISA,
fina du! vad spännande att få vara din praktikant då, och grattis till kärlek in life <3
isabyl.devote.se
Vilken härlig dag du ser ut att ha haft!
nouw.com/sjuksyrror
Nathalie
,
Hej! Hade vart roligt att läsa om hur era tankar gick kring ansvar för sin lycka och att gå utanför sin bekvämlighetszon! 😊