MINA BÄSTA HÖSTSERIER

Jag gissar att jag inte är den enda som vill ha tända ljus, en stor kopp te och seriemarathon varje kväll nu? Tänkte väl det! Jag tänkte skriva här och be er om era bästa höstserier, men passar på att tipsa om mina när jag ändå är igång.

HART OF DIXIE

Bland de mysigaste serierna någonsin, blev så himla ledsen när den lades ner. Lättsam, härliga karaktärer och mysiga temaavsnitt som utspelar sig i en liten stad i Alabama.

.

THE VAMPIRE DIARIES

Jag funderade över varför de första säsongerna av Vampire Diaries ger mig sådan höstkänsla och kom fram till att det nog är en mix av den övernaturliga spänningen och att majoriteten av scenerna utspelar sig i mörkret. Höstig känns den i alla fall! Jag minns att jag fick den rekommenderad på en Halloweenfest när jag gick i gymnasiet, så såg jag första avsnittet dagen efter och sträckkollade på de två första säsongerna under höstlovet. De första är ju såååå bra med tusen tvister i varje avsnitt!

.

GILMORE GIRLS

Min absolut höstigaste serie är nog ändå Gilmore Girls. Åter igen vet jag inte riktigt varför men den känns såååå höstig. Det är nog den extrema myskänslan serien har med den lilla staden och alla härliga karaktärer mixat med nostalgin. Kan inte se mig trött på denna! Förrförra hösten när jag bodde i New York och kände mig lite ensam emellanåt räddade GG många kvällar :)

.

PARENTHOOD

Parenthood är också en riktig mysserie om en stor familj, lite som Modern Family fast mer fokus på drama än komedi. Perfekt i höstmörkret när man vill ha något lättsamt men inte för "oseriöst"!

Vilka är era favorithöstserier? Några tips? :)

Gillar

Kommentarer

Linda G
,
Rekommenderar den mysiga serien "Chesapeake Shores" på Netflix, så bra serie där man får följa en familj som bor i det lilla samhället Chesapeake Shores. En riktig feelgood-serie.
Martina,
Farang och kommande säsong av Gåsmamman, tredje säsongen av det sistnämnde har premiär i dagarna!! Med Alexandra Rapaport. Annars Wahlgrens Värld
tina_bergvall@hotmail.com
Therese
,
Såg precis att du redan fått tips om Chesapeak Shore ovan, du bara måste se den! Helt underbar serie!
Cherie,
Hart of Dixie är verkligen en favorit och kände precis som du när dem la ner den.. Jag har börjat kolla på The mysteries of Laura nu senaste veckorna 😊
www.lifestylebycherie.se
Isabelle
,
Jag älskar Chesapeak Shores, som några andra redan nämnt. En riktigt mysig serie som finns på Netflix! 😊
Fanny Staaf,
Tack för tipset! 😊
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Tusen tack för tipset! Är på avsnitt 5 och hittills är den sååå mysig och precis vad jag var ute efter 😊
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Tack för tipsen! Gåsmamman har jag tänkt se länge men aldrig kommit till skott, kanske kan vara något nu då 😃
fannystaaf.se