MITT JULI 2014

Gillar

Kommentarer

Linnéa,
Hur gör du att få ett sånt "kollage" med bilderna? VIlket program använder du? Är på jakt efter ett smidigt program till att lägga in bilderna nämligen!!
fotonea.blogg.se
Jennifer
,
Hej Fanny! Jag ska på bröllop nästa lördag(!!) och ar skopanik. Bröllop är lite casual så platta skor vore väl bäst antar jag då det är mycket gräs och en del promenader haha. Har du några tips på platta skor? Klackar vore absolut finast till den klänning jag ska ha men platta smidigast. Vad ska du ha för skor (och klänning) på bröllopet du ska på? 😊
Sofia,
så härliga bilder!!
byfia.com
Eira,
Fanny, dina bilder!! Blir helt till mig varenda gång, grymt fina! Och för att inte tala om din blogg.. ska vi byta plats ett tag? 😉 Nej, men grymt fin blogg, kram! Du ser ut att ha haft grymt mysig juli btw!!
www.fashionwardrobe.devote.se
ISA,
jösses! vad mysigt/fint/härligt osv. Bra månad ser jag 😉 http://isabyl.blogg.se
isabyl.blogg.se
Elvira
,
Fanny du är helt fantastisk på att hitta det vackra omkring dig ! Du håller verkligen en hög kvalitet på din blogg
Fanny Staaf
,
Tusen tack, vad glad jag blir!!
Fanny Staaf
,
Tusen, tusen tack!! Blir så himla glad 😃
Fanny Staaf
,
Hej Jennifer! Vad kul med bröllop 😊 Jag skulle satsa på ett par enkla ballerinaskor eller ett par lite finare sandaler. Det är riktigt bekvämt men bidrar även till den lite mer uppklädda looken! Själv har jag varken hittat klänning eller skor till bröllopet än så jag börjar bli lite stressad 😉 haha. Det är dags att börja leta nu! Kram!
Fanny Staaf
,
Jag använder Picasa3, superbra program 😊