Mitt nya kontor!


Hej på er! Idag fick jag nycklarna till mitt nya kontor så här har jag suttit och jobbat hela dagen nu :) Jag behöver köpa en hel del kontorsmaterial och lite annat fint men för nu så är det bara såå skönt att ha någonstans att sitta som inte även är ett sovrum, haha. Som sagt så får det bli ett höstprojekt! Tjejerna hade även möblerat om lite så att mitt skrivbord hamnade vid en egen plats istället för ihop med deras vilket kommer göra det lättare att ha lite bröllopsgrejer framme. Har bara suttit här i 7 timmar men är redan sååå nöjd! Fick i mig en galet god tunnbröd-röktlax-färskpotatis-pepparrotmåltid från restaurangen på hörnet till lunch också.

Nej, nu ska jag strax packa ihop mig här och så kommer Anderas och möter upp mig så att vi kan promenera hem en snabbis och byta om innan vi ska träffa Emma och Anton för lite fredagsmys nere på Rörstrandgatan. Hoppas ni alla får en superfin helg!Dagens somriga lunch och konferansrummet där jag kommer träffa mina brudpar från och med nu!


Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,
Ser snyggt ut! 😃
www.nouw.com/viktorhognas
natalieesseen
natalieesseen,
Faronsson
Faronsson,
Så fint! o herregud vad maten ser fräsch ut😍⭐️
nouw.com/faronsson
johannamsjolin
elinsoderholm
elinsoderholm,
Oj så fint! Och vilken otroligt härlig lunch det såg ut att vara!
nouw.com/elinsoderholm
Jenny,
Hej Fanny! Vad spännande med nytt kontor. Kan du inte tipsa om ställen där de säljer fina grejer till kontoret? Jag är också på jakt eter lite nytt piff, men tycker det är så svårt att hitta fina saker. Det mesta känns 90-talskontor. Haha!
findingmagic.blogg.se