MOMENTS X10

Bara älskar livet på västkusten, blir inte bättre än såhär! Var lite halvbränd en dag så jag stannade inne i soffan på eftermiddagen och läste, något jag verkligen inte tar mig tid för någon annan gång eller på någon annan plats förutom här.

.

Bästa sommarmaten jag vet!

.

Älskar min nya pyjamas från Missy Empire! Ni hittar den här.

.

Alltså jag kommer aaaaaaldrig tröttna på den här utsikten, bästa bästa platsen på jorden ♥

.

Det var ju ett tag sedan jag la upp ett inlägg med vardagsbilder nu så några gamlisar blir inbladade, här är från SVT's morgonsoffa när vi gjorde en bröllopsdukning och pratade trender.

.

En fin liten hårboll som vi har hållt sällskap denna vecka ♥

.

Provade på rakt hår och mittbena som jag ofta hade när håret var långt!

.

Brainstormingmöte med Lisa, vi har så mycket roligt på G!

.

En superspontan indisk middag på Rörstrandsgatan med min älskling, bara för att solen sken och vi båda kände för att göra något extra mysigt!

.

Nina med vårt emergencu kit påväg hem från förra helgens bröllop. Ljuset var magiskt också, hittills har jag solgaranti på mina bröllop oavsett hur hemska väderleksrapporterna sett ut innan!

Idag sker ett litet miljöombyte då vi ska åka hem till Andreas föräldrar några dagar och bo där istället för på Brunskär. De bor endast 20 minuter härifrån, hur sjukt är inte det? Haha. När jag och Andreas kom fram till detta på vår första date (PLUS att Andreas farbror också har hus här på Brunskär) trodde jag knappt det var sant, haha. Sånt sammanträffande! Hur som helst så har vi haft 4 dagar med full sol här men nu ser vädret ut att bli lite tråkigare så det blir nog en vända in till Göteborg och lite andra utflykter istället för solstolshäng. Vi hörs snart igen finisar!

.

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Västkusten ser bara för härligt ut! 😊
Hanna
,
Å vad fin outfit du hade när du var på SvT! Är det en jumpsuit och varifrån är den isåfall? 😊 kram!
Rebecca,
Omg fick sana Saltkrakan-vibes av utsiktsbilden från Vastkusten! Sa drommigt <3
nouw.com/rebeccaiaustralien