MOMENTS X10

Bara två veckors kvar av bröllopskaos nu fina ni, sedan ska jag börja uppdatera mer igen! Även fast jag ääääälskar alla dessa bröllop så ska det bli skönt med några riktiga semesterveckor och komma tillbaka till rutiner med bloggning, kläder (haha, har typ klätt mig per automatisk med det som funnits närmast de senaste två månaderna...), träffa vänner osv. Sedan har vi ju en härlig Rhodos-resa som väntar i September också! Hur som helst så tänkte jag att vi skulle kika på lite mobilbilder jag fångat så länge, här till exempel får jag en av de mysigaste pussarna som finns av den (garanterat) mysigaste killen som finns!

.

Idag hade jag ett möte ute på detta vackra slott! Jag håller i en plåtning här i September så vi pratade igenom det och även lite andra samarbetsmöjligheter. Miljöerna var gaaaaalet vackra så jag är sjukt ivrig inför plåtningen nu, och förhoppningsvis passar detta även något av mina 2018-brudpar!

.

Rånäs Slott's frukost är inte att leka med alltså. Att äta detta efter en galen bröllopshelg var HIMELSKT.

.

Lite sol och bad på klipporna medans vi fortfarande var på Västkusten

.

Ett blomsterhav jag köpte in till Kenzas bröllop

.

..

När jag kom hem från bröllopet i lördags kväll blev jag mött på uppfarten med ett glas vin och sedan denna fantastiska lilla kräftskiva i växthuset, mmmmm!

.

Soooom jag saknar den här utsikten igenom fönstret...

.

En av mina favoritrosor! Det är inte lätt att få till den där perfekta smutsrosa färgen på blommorna, men när man väl lyckas är det såååååå fint.

.

Middag på Marstrand! Hade så underbara veckor på västkusten ♥

.

Sist men inte minst, en liten bild från Sigtuna! Vi har bott här den senaste veckan och varit katt + husvakter. Lite krångligt med avståndet från stan när vi jobbar men så himla mysigt med trädgård och ett helt hus istället för en trång lägenhet inne i stan när det är så varmt och somrigt.

Gillar

Kommentarer

Eira,
Dina bilder - ÄLSKAR
nouw.com/eiramattsson
Enna,
Det dör slottet ser så drömmigt ut! Var ligger det?
Sayyeastofashion.blogg.se
Maja
,
Så fina bilder!!