MOMENTS X10

När vi var i Dalarna för några veckor sedan åkte vi ut till vårt gamla sommarställe som vi hade när jag växte upp. Jag blev sååå nostalgisk och lycklig när vi var där, och sedan kände jag mig lite tom och ledsen när vi åkte. Jag har så många fantastiska minnen från min uppväxt på det här stället. Det är en stuga samt några gästhus som alltid var fyllda med gäster som ligger så gott som ensamt vid en sjö i skogen. På bilden ser ni vår egna ö som vi hade en bro över till där vi hade badplats och en eka. Jag önskar att mina framtida barn också får ett ställe som detta att leka på under somrarna!

.

Förra veckan spenderade jag en eftermiddag i Mall of Sacandinavia med mamma! Det blev lite höstkläder, ett par nya höstskor och så middag på Klang.

.

Ääälskar denna "Summer Snow" som växer i mormors trädgård. Har en vision av en brudbukett med endast dessa, skulle vara magiskt vackert!

.

Fikapaus på Bäsna Trädgård

.

Ett av mina favoritbröllop i somras! Det var ett söndagsbröllop och hela dagen spenderades ute på bryggorna, sååå härligt. Brudparet var från LA så de ville visa sina gäster Sverige från sin bästa sida, jag känner att vi lyckades ;)

.

Lyxig poddstudio för några veckor sedan!

.

Letar efter guld i Dalarnas skogar

.

Fredagsmys

.

Huuur härliga är alla höstfärger? Fick totaldille när jag var på Blomsterriket i lördags och köpte både med mig en sådan här Hortensia samt en massa höstiga grenar och mörka ljuslyktor hem. Älskar att höstpynta!

.

Lite lunchpaus när mamma och pappa var här för att hjälpa oss fixa lite grejer i lägenheten. Detta är min och Andreas hemmafavorit just nu för att den är riktigt mumsig och går sååå snabbt att göra. Färsk pasta, parma, mozarella, ruccola och färsk basilika. Yum!

.

Gillar

Kommentarer