MORGONFIX & FLYTTKAOS

Helloj!

Jag har verkligen inget material och knappt någon tid alls just nu, därför får det nog bli några sådana här kortis uppdateringar tills jag har kommit i ordning lite! Igår förmiddag hade jag två möten i stan, först ett med en av mina brudar (som gifter sig redan nu i vinter!) och sedan ett med min praktikant där vi pratade igenom läget och planen för de kommande veckorna lite! Vid lunch kom sedan flyttlasset till lägenheten och sedan var jag i någon slags flyttrans hela kvällen. Jag mådde illa och blev helt snurrig av utmattning fram åt tio-tiden (hade glömt äta också) men ville inte ge mig. HATAR när det är rörigt runt omkring mig så jag ville bara packa upp alla kartonger och få i ordning allt så snabbt som möjligt så att jag kan börja komma in i rutiner igen.

Jesper tog 06-tåget till Göteborg imorse och jag har haft en riktigt produktiv morgon! Jag har packat upp nästan hela min garderob (bara 3 lådor kvar nu!) och varit och handlat lite nödvändigheter på ICA. Just nu slänger jag i mig lite lunch och ska alldeles strax möta upp Johanna för att åka iväg och titta på en lokal där vi ska ha ett bröllop tillsammans i sommar! Det ska bli fantastiskt roligt både att äntligen få träffa Johanna efter alla mail och skypening men även att få se detta ställe på riktigt och börja fantisera kring designen som jag ska sätta ihop om några veckor! Wiiiiie, världens bästa jobb har jag alltså! Sedan kommer Matilda hit ikväll för myskväll, kan ju inte bli bättre fredagsplaner än så?

Lite frukostgrejer och årets första glögg fick följa med hem från affären ♥ Jag har lagt en stor beställning på MatHem med typ ALLT men den kommer inte förän på söndag kväll så jag måste klara mig tills dess!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
Fanny Staaf,
Haha nej det är såå skönt när man har alternativ i kylskåpet 😊
fannystaaf.se
Fanny Staaf
Fanny Staaf,
Hej Anna! Jag ska försöka skriva ett större inlägg om det 😊
fannystaaf.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229