MOSS

Knit: Forever21, Jeans: TopShop, Boots: Report, Bag: Accessorize

Idag är det gråaste dagen eveeer här i New York! Massa regn och dis. Tur att jag är ledig och kan spendera precis hela dagen inomhus! Jag har haft långa telefondater med mamma, Jesper och mormor på förmiddagen och bokat om min flygbiljett till Sverige så att jag kommer hem en vecka tidigare av lite olika anledningar. Nu sitter jag och *trumvirvel* planerar December-inlägg! Allt från julklappstips och julrecept till bästa julfilmerna och upplägg på det hela planerar jag idag. Som de flesta av er vet så älskar jag att blogga i December och går all in på julinspirationen!

Today it's sooo gray here in NY so I'm spending the day inside planning for all my December blog posts! Everything Christmas is planned today and I'm super excited. As some of you may know, Christmas is my favorite time of year for blogging and I always go all in with gift ideas, recipes, the best movies and so on. This year will not be a exception!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Thank you 😊 I think the colour is perfect for fall!
Fanny Staaf
,
Tack fina Emelie för din kommentar! Det är precis som du säger, jag mår verkligen inte 100 och känner mig väldigt ensam, stressad och saknar mina nära och kära hela tiden. Det påverkar både bloggen och mitt beteende men jag vet att det bara är tillfälligt och jobbdelen när jag är här är så himla fantastiskt så för 3 månader så blir det värt det, hade dock inte velat stanna längre och som jag skrev i inlägget så har jag bokat om min biljett så att jag kommer hem lite tidigare vilket känns skönt. Tack igen för din kommentar och dina fina ord, är så himla lyckligt lottad som har läsare som dig! <3