MY CHRISTMAS

.

Heeej! Här har ni mig igen! När alla julklappar var öppnade på julaftons kväll så gick musten bara ur mig och jag var så extremt trött så att jag bara har varit så gott som däckad i 3 dagar. Så jag tog ledigt från både mail och bloggen och har bara umgåtts med släkten och tagit det lungt. Nu är jag tillbaka på bloggfronten men ska försöka fortsätta ta det lite lugnt (så gott det går) tills det nya året då jag ska lägga i högsta växeln igen! Imorgon ska jag fixa massa ärenden samt ha ett möte med ett brudpar, sedan jobbar jag både fredag och lördag på Blomsterriket men utöver det ska jag försöka fortsätta vara halvledig. Det blir mycket myskvällar med tända ljus och resterna från godisbordet!

Jag hade i alla fall en supermysig jul! Hoppas att er också blev lyckad? Vi gjorde allt väldigt enkelt och bara var hela dagen, så himla skönt. På juldagen tog vi en långpromenad i solen och sedan kom min morbror + fru på middag, på annandagen åkte vi till min kusin på morgonfika och sedan spenderade vi hela eftermiddagen och kvällen i soffan. Så som det ska vara i mellandagarna! Nu ska jag börja kika på lite olika sammanfattningsinlägg jag ska skriva inför nyårshelgen. Hoppas att ni får en underbar dag!

 

Gillar

Kommentarer

Sofia
Sofia,
God fortsättning på julen Fanny 😊 Din jul låter så mysig, ta hand om dig då det är viktigast! Fick du nåt fint i julklapp? Har du några bra nyårstips? Kram
Fanny Staaf
Fanny Staaf,
Detsamma! Tack 😊 Jag fick en massa fint i julklapp, jag tänkte visa er lite av det snart 😊 kram
fannystaaf.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229