MY FAVORITE BEAUTY PRODUCTS

1 - Emma S Cleansing Facial Wash

Detta har länge varit min favoritrengöring! Det är en kräm som tillsammans med vatten blir ett skum och jag känner verkligen att den tar bort allt smink!

2 - Make Up Store Microshadow "Pink Frost"

Denna använder jag på ögonlocken för att se lite piggare ut! Jag har den även som hightlighter under ögonbrynen ibland

3 - Make Up Store "Cover All Mix" Concealer

Älskar, älskar, älskar denna concealer! Jag har ibland combinerat den med flytande concealers men oavsett så har denna alltid varit med i kombon.

4 - Clarins "Be Long Mascara"

Enligt mig den bästa mascaran! Den gör fransarna långa, separerade, tjocka plus att dom håller sig böjda hela dagen! Allt i ett!

5 - Yvonne Ryding Sweden Deoderant

Det jag älskar med den här deon är att den inte doftar som vanlig deo, utan mer som en parfym. Dessutom är den sjukt effektiv!

6 - Versace "Bright Crystal"

Favoritparfymen!

7 - Beauty Blender

Alltså denna svamp.. Har ju skrivit om den här förut men jag är nog om något ännu mer kär i den nu! Många har tipsat mig om liknande, billigare versioner men jag tycker verkligen inte att de går att jämföra med den riktiga. Lite dyr för en makeup svamp kanske, men så värt varenda krona (säger tjejen som annars är frälst till sminkborstar).

8 - Anastasia Contour Kit

Nu är jag inte den som gillar att överdriva med contouring men jag använder ändå detta kit varje dag för att highlighta och skugga lite!

9 - Nivea Men Post Shave Balm

Som jag skrivit tidigare, den oväntade men bästa primern! Min hud är aldrig matt så länge som med denna :)

10 - Make Up Store "Seduced By The Dark, Matt" Eyepencil

Det jag älskar med denna ögonpenna är att färgen släpper så lätt. Man behöver liksom inte trycka hårt eller gnugga för att få ut färgen vilket gör det lätt att få riktigt snygga och spikraka streck!

Gillar

Kommentarer

Elise,
Hej Fanny! The beauty blender is amazing, I couldn't live without it now 😊
elisesbricabrac.blogspot.com.au