MY WEEK THROUGH MY PHONE

.

Årets första vecka har gått! Hoppas eran varit bra? Min har bara flugit förbi, har jobbat en hel del och planerat inför kommande veckor. Det är såååå mycket som händer nu framöver! Idag har jag jobbat på Blomsterriket och sedan jag kom hem har jag lagat matlådor för veckan och pratat med Jesper i telefon. Nu blir det en dusch och sedan är det dags för söndagskvällsmys med film, tända ljus och naturgodis! Här kommer lite mobilbilder från min vecka, så hörs vi imorgon igen.

.

1 - Alla lökväxter har börjat dyka upp på jobbet! 2 - Det har varit så många vackra dagar i veckan med snö och sol. 3 - Fixmorgon hemma i torsdags. 4 - Hejdåmiddag för Jonatan i tisdags med hela familjen! Han har åkt till Nya Zeeland där han ska vara de kommande månaderna.

.

Lunchdate med min fina Ava på RAW! Det är så konstigt att gå från att träffa någon varje dag i flera år till att nu bo i olika länder! Så, man får passa på när hon är hemma :)

.

1 - Vi har haft sååå många minusgrader i veckan! Jag är verkligen ovan och kände mig riktigt klen när jag fick ont i halsen av att andas vid -17. Jag är ju uppvuxen med att det är runt -20 hela vintrarna! 2 - Pannakstårta hemma hos Fia 3 - Breakfast for champions 4 - Mysig brasa som gjorde minusgraderna såå mycket mysigare.

.

Denna vecka var det ut med julen, in med våren på jobbet!

.

1 - Ready-to-go-selfie! 2 - Igår kväll kom mamma och pappa hit med våra kissemissar! Jag ska vara kattvakt i veckan så det känns lite ovant att ha dem här nu, men så mysigt! 3 - Sushimiddag. 4 - Långpromenad i Sigtuna

.

Och såhär ser det ut just nu! Myspys! Ha en mysig kväll allihopa ♥

.

Gillar

Kommentarer

Rebecca Gustafsson,
Så fina bilder! 😊 men du, vad har du gått för utbildning? har du gått någon florist? 😊
www.devote.se/beccagustafsson