MY WEEK THROUGH MY PHONE

1 - Provade en massa blusar och skjortor inne på H&M för att ha till möten och andra jobb! 2 - Jobblunch med Nina 3 - Har fått lite dille på Levinsky's vegetariska hamburgare med svamp och hallomi. Farligt att den bara är ett klick bort på Foodora nu... 4 - Lite våriga detaljer i lägenheten!

.

Gästade som sagt en podd i onsdags! Vi pratade om bloggens uppstart, företaget, näthat och en massa annat. Jag hojtar till när ni kan lyssna på den!

.

1-2 - Äntligen fick Anna och jag till en myskväll! Vi köpte mat, godis och satt i soffan med TV'n på ljudlös och bara pratade i flera timmar. Så låter den perfekta fredagskvällen! 3 - Tycker att det är underbart att vi fått så mycket fint väder det senaste! 4 - Har återförenats med en av mina svenska favoriter: Kräm! Bästa efterrätten.

.

Onsdagslooken! Ny skjorta från H&M och mittbena.

.

1 - Tygshopping för servetter till ett av mina bröllop. 2 - När dammsugaren är framme gäller det att gömma sig så bra man kan.. 3 - Idag har jag bakat mormors rågsiktsbröd! Det blev inte lika snyggt som när hon gör dem precis, men himla goda i alla fall. 4 - Provade väldigt omtalade "Gretas" och tyckte att det var himla fin inredning men var inte lika imponerad med maten tyvärr.

Gillar

Kommentarer

Christiane Ellefsen
Christiane Ellefsen,
Hvor er den prikkete blusen fra (første bildet)?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229