MY WEEK THROUGH MY PHONE

1 - Provade en massa blusar och skjortor inne på H&M för att ha till möten och andra jobb! 2 - Jobblunch med Nina 3 - Har fått lite dille på Levinsky's vegetariska hamburgare med svamp och hallomi. Farligt att den bara är ett klick bort på Foodora nu... 4 - Lite våriga detaljer i lägenheten!

.

Gästade som sagt en podd i onsdags! Vi pratade om bloggens uppstart, företaget, näthat och en massa annat. Jag hojtar till när ni kan lyssna på den!

.

1-2 - Äntligen fick Anna och jag till en myskväll! Vi köpte mat, godis och satt i soffan med TV'n på ljudlös och bara pratade i flera timmar. Så låter den perfekta fredagskvällen! 3 - Tycker att det är underbart att vi fått så mycket fint väder det senaste! 4 - Har återförenats med en av mina svenska favoriter: Kräm! Bästa efterrätten.

.

Onsdagslooken! Ny skjorta från H&M och mittbena.

.

1 - Tygshopping för servetter till ett av mina bröllop. 2 - När dammsugaren är framme gäller det att gömma sig så bra man kan.. 3 - Idag har jag bakat mormors rågsiktsbröd! Det blev inte lika snyggt som när hon gör dem precis, men himla goda i alla fall. 4 - Provade väldigt omtalade "Gretas" och tyckte att det var himla fin inredning men var inte lika imponerad med maten tyvärr.

Gillar

Kommentarer

Christiane Ellefsen
,
Hvor er den prikkete blusen fra (første bildet)?