När arbetsdagen är vit och fluffig


Idag tog jag med mig Anna och spenderade eftermiddagen på Milagro! Vi kände och klämde lite på årets kollektioner och pratade med tjejerna som jobbar där. Anna är utbildad sömmerska och drömde om att bli brudklänningsdesigner innan hon styrde om till bröllopskoordinator så jag tänkte att hon också skulle uppskatta en vit och fluffig eftermiddag! Haha.Jag har en grej för tyll alltså.. Det känns som att den enda dagen man verkligen kan gå all in på en tyllig prinsessklänning är sin bröllopsdagen så därför dras jag ofta ditåt.. Drömmen är en stor tyllkjol och sedan en väldigt minimalistik överdel, gärna med djup rygg eller liknande för att visa lite hud, annars blir det lätt så "mycket" med kjolen tycker jag!


Jag matchade förresten ofrivilligt stilen lite med min nya blus, haha. För er som gillar den hittar ni den här !Det var så roligt att se ett av mina fina brudpar, Amanda och Jesper, längst fram bland alla tackkort!

Nu är jag hemma igen och knyter ihop arbetsdagen. Idag har jag flängt runt en del så ser fram emot morgondagen då jag bocka av checklistor som om det inte fanns någon morgondag!! Hahaha. Imorgon ska jag även dela receptet på min paradrätt med er, så kika in här om ni behöver lite inspiration till helgens middagar, eller kanske en extra lyxig vardagsmiddag :) Puss och kram!


Gillar

Kommentarer