NÄR MAN INSER ATT DET ÄR "THE ONE" SOM SITTER MITT EMOT EN

I flera månader har jag lovat er ett inlägg om Andreas men jag har inte lyckats skriva ett, för jag vet inte vad jag ska skriva. Hur berättar man om en person som vänt hela ens värld upp och ner, som får en att känna sig som den mest lyckligt lottade tjejen i världen varenda dag och som man är säkrare på än man någonsin varit på något annat förut?

Tjejkväll hemma i soffan. Skaffade ett Tinder-konto. Swipade lite. Hittade en snygging med Frölunda som gemensamt intresse. Swipade höger. Match. Skrev: "Vad härligt med en annan Frölundasupporter i huvudstaden!".

Vår första date var en januarisöndag på ett café i Stockholm. Jag var nybliven singel och egentligen inte alls intresserad av att dejta, men han verkade trevlig och rolig så när han frågade mig tackade jag ja och tänkte att en date kan ju inte skada. Sedan satt jag där, med en chailatte lika stor som en stor portion soppa som vi båda skrattade åt och världens bästa kille i fotöljen mitt emot mig. Det är så sjukt, för jag visste då. På första daten. Även fast jag inte kunde vara mindre intresserad av att hitta en pojkvän, och fast vi bara spenderat någon timme med varandra så visste jag att det där är fasiken "the one" som sitter mitt emot mig nu. Vi satt där och pratade, pratade och pratade tills nästan 4 timmar hade gått och vi båda var tvungna att gå. Efter att vi hade sagt hejdå tog det bara 15 minuter innan vi hade bokat in en ny date.

Vi fortsatte dejta några månader och jag var förvirrad över mina starka känslor som kom väldigt snabbt mixade med mitt "förnuft" som sa att jag efter ett så pass långt förhållande som jag precis kommit ut ur behövde vara singel ett tag och inte var redo att binda mig. Men vad gör man? Vad gör man när en person som man passar så perfekt med så att det nästan är löjligt dyker upp vid fel tillfälle? Jag ville inget annat än att vara med honom så tillslut sket jag i hur allt "borde vara" och hur det skulle se ut och frågade om han ville bli min pojkvän.

Sedan dess har vi suttit ihop och jag visste verkligen inte att man kunde känna såhär. Att man kan svämma över av så starka känslor för en annan person, vilja dela allt med den, nästan ha fysiskt ont i magen när man behöver vara ifrån varann en natt och hur allt bara passar. Jag kan verkligen inte tro att det var annat än ödet att vi träffades, och om det finns något sådant som "själsfrände" så är jag 110% säker på att jag har hittat min. Vi har till och med träffats för 9 år sedan på Brunskär, spanade in varandra lite och var för fega för att ta det vidare. När vi sedan insåg detta 9 år senare i Stockholm kändes det heeelt galet men ändå så rätt. Han gör mig lycklig varenda minut av varenda dag, han är min största supporter, min starkaste styrka och han får mig att känna känslor jag inte visste fanns. I början tyckte folk att vi gick väldigt fort fram (kanske inte så konstigt då vi hade planerat hela våra liv tillsammans en vecka in i förhållandet, haha) men allt har alltid varit så självklart, så varför vänta?

Så, det var en kort version av The Story of Us. För er som var ute efter lite mer fakta så jobbar han som mangementkonsult, är från Göteborg, en riktig fotbollsnörd, romantisk och en hejare på att grilla :)

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Stort grattis till er! Att hitta kärleken är det bästa som finns och det är en sådan underbar och magisk känsla. Önskar er allt gott i livet! kramar <3 <3 <3
www.devote.se/youarestrong
Cathrine
,
Kan man hitta ett snyggare och härligare par? 😃