Nationalmuseum

Innehåller affiliate-länkar


COAT HERE
DRESS ZARA
BAG CÉLINE

Viiiiiilken dag det har varit. Känns som att jag har blivit överkörd av en 2020-bröllopsbuss, haha. Men på ett bra sätt! Har haft möten hela dagen och så mycket detaljer och planering inför 2020 har spikats med flera olika brudpar. Vi var även förbi Nationalmuseum med ett brudpar för att planera inför deras bröllop. Huuuur magiskt är inte detta som bröllopslokal? Kliar i hela mig, vill sätta igång med designförslaget på momangen!!!

Hur som helst. Nu ska jag stänga av för kvällen och äta middag framför TV'n. Imorgon har jag några sista möten innan jag åker till Dalarna över helgen :)

Kram alla!


Gillar

Kommentarer

SkiTeamandersson
SkiTeamandersson,
Vilken UNDERBAR kappa!
nouw.com/skiteamandersson
Johannagrahn
Johannagrahn,
Säger som de andra; Fantastisk kappa!! 😍
nouw.com/johannagrahn
Tinabauge
Tinabauge,
Helt forelsket i dette antrekket, du har skikkelig vakker stil ! 😊
nouw.com/tinabauge
elinmnsson
elinmnsson,
Snygging! Kram
nouw.com/elinmnsson
Fredrikapersson
Fredrikapersson,
Marika
,
Sååå härlig miljö för ett bröllop! Har varit där men inte tänkt på det som bröllopslokal, men det är ju perfekt. Saknar dina inlägg, du är en av mina favoritbloggar 😊)
Folke
,
Vill tipsa om min hemlighet: https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration <3
KateOgembo
KateOgembo,
åh så snygg😍
nouw.com/kateogembo
charlottahagg
charlottahagg,
men så fin du är😍
nouw.com/charlottahagg
AmeliaStalbrand
AmeliaStalbrand,
Så fina lokaler där! Jag var själv med där och renoverade byggnaden, allt ifrån golv till väggar! En otrolig rolig upplevelse! 😊
nouw.com/ameliastalbrand