NEW IN

Blouse: H&M

Här är några nya inköp från den senaste veckan! Det är så himla underbart att kunna handla i svenska butiker igen, SOM jag har saknat det. Det är också roligt att jag med gott samvete kan köpa sommarkläder också eftersom att våren och sommaren kommer vara påväg till Australien när jag åker tillbaka dit = väääldigt många tillfällen att använda sommarkläder. Det tog ungefär 5 minuter inne i den första butiken innan mamma sa "Ja, jag ser ju att du snöat in dig på nude och mönster i alla fall", hahaha. Ser nu att det även syns på vad som fick följa med hem tillslut! Nu ska jag fixa mig inför lillkusinens konfirmation, ha en härlig lördag alla!

Suede Skirt: New Look (bought here), Other skirt: Mango

Playsuit: Gina Tricot, Trench coat: Lindex

Shorts: Gina Tricot

Kimono and hat: Gina Tricot

Gillar

Kommentarer

Josefin B,
Jättefint! 😊
www.joseefiinb.devote.se
Maria
,
Ååh, så mye fint! Håper du koser deg hjemme i Sverige 😊 😊
diman,
så mycket fint!
nouw.com/dimand
Fanny Staaf
,
Tack 😊
Fanny Staaf
,
Vad roligt att du gillar det! Ja det gör jag absolut 😊
Fanny Staaf
,
Härligt att vi har samma smak 😃
Linnea,
Så fina plagg! Jag gillar verkligen blusen från H&M och playsuiten 😊
neeiis.blogg.se
Alex,
Heeeej goaste! Jag flyttar till Australien, närmare bestämt Sydney, om två veckor för att plugga på universitet! Har du/Jesper (som jag har förstått också pluggar??) några tips till mig som åker som ensam utbytesstudent? KRAM!!!
alexisydney.devote.se
Fanny Staaf
,
Hejsan, GUD så roligt för dig! Jag är säker på att du kommer älska det 😊 Sydney och Perth är ju egentligen väldigt olika städer men några tips är att vara väldigt öppen för allt det nya (det är extremt lätt att jämföra och säga "men i Sverige gör vi såhär" osv men fokusera istället på allt som är BÄTTRE dit du kommer (reslutat = lite mindre hemlängtan) och detta kommer låta lite tråkigt och stämmer säkert inte för alla, men nu är det mig du frågar så HITTA SVENSKAR. Det är en otrolig upplevelse att umgås med folk från hela världen och ständigt öva på sin engelska men det är en enorm trygghet att ha i alla fall en svensk som förstår dina vanor, kultur, som man kan prata helt flytande med och som man kan äta köttbullar med, haha. STORT LYCKA TILL!
Fanny Staaf
,
Vad roligt att höra 😃