NEW IN

När jag kom hem väntade några spännande paket på mig! Bland annat denna fina skjorta och handskar från Filippa K som Me & The Met hade skickat. Perfekt till jobbdagar när jag ska iväg på möten i kylan. Ni ska få se dem på snart!

.

Denna kappa från Storm & Marie föll jag pladask för när den kom i Januari men då hade jag ju ett år av sommar framför mig så det kändes inte helt okej att köpa den, haha. Nu hittade jag en bild på den igen för några veckor sedan och googlade runt för att se om den fanns kvar att köpa någonstans. Efter många timmar hittade jag en engelsk webshop med en kvar i lager i min storlek! Klick klick! Lycka lycka!

.

Detta fina halsband från Hvisk hade också kommit. Älskar stenen och enkelheten!

.

Herreguuuud vad det snöar! Det bara vräker ner och snart är allt helt kritvitt där ute. Vi ska ut med en lastbil till ett lager ute på landet och hämta alla våra flyttkartonger idag, vi får se hur det går!! Haha. Det kan hända att vi inte ens kommer fram på vägen. Vi har i alla fall haft en mysig morgon och följt det väldigt obehagliga valet. Nu är det dags att packa ihop sig och preppa för flytt! Vi ska sätta igång med flyttlasset vid 12 så jag hoppas att snön har lugnat sig lite tills dess. Ha en superhärlig dag i snökaoset (satsa på stickade tröjor, massor av tända ljus och kanske en extra mysig fikastund på eftermiddagen) så hörs vi senare!

Gillar

Kommentarer