NEW OBSESSION: SHELLAC

Jag är så sjukt nöjd med min shellacmanikyr som jag gjorde på Sweet Ambrosia i torsdags. Jag har provat shellac en gång förut och då gjorde jag fransk manikyr men nu ville jag göra en heltäckande färg och då valde jag kritvitt. Det är ju min absoluta favoritfärg på naglarna men det syns så tydligt när det flagnar av så därför gör jag inte det så ofta själv men då tänkte jag att det passade perfekt som shellac som håller. Jag blir glad varje gång jag ser mina naglar nu, tänk att de kommer vara såhär snygga i tre veckor! Snacka om lyx. Börjar ana ett litet nytt beroende... haha.

I am so happy with my shellac manicure that I did at Sweet Ambrosia last Thursday. I've tried shellac once before and then I did French manicure but now I wanted to do a color and then I chose bright white. It is my absolute favorite color on my nails but you can see so clearly when it flakes off so therefore I don't do it very often myself but then I thought that it was perfect as shellac. It makes me happy every time I see my nails now because I know that they will be looking like this for three weeks! Talk about luxury. I'm beginning to feel a new obsession... haha.

Gillar

Kommentarer

ebba,
så himla snygg blogg!!
ebbaswartswe.blogg.se
Jenny - au pair USA,
Jag anar beroende hos mig också haha, så skönt att det håller sig fint så länge. Dessutom är det sjukt billigt här, betalar 160 kr!
jjennnyys.blogg.se
Sarah,
Åh vad snyggt det blev!
sarahjoshua.blogg.se