NEW RECIPE: A BREAKFAST PANNA COTTA WITH GRANOLA

Recipe for my homemade granola here

Så ja, jag kan ju vara ett av världens största Panna Cotta-fan. När jag ska bjuda på efterrätt är det 9 av 10 gånger Panna Cotta jag gör och nästan alltid det jag väljer när jag är på restaurang. Kanske kan verka lite tråkigt, men jag vet helt enkelt vad jag gillar. Så, ni kan ju förstå min lycka när jag upptäckte att jag kan äta panna cotta till frukost! Istället för baserat på vispgrädde och socker är denna gjord på yoghurt och honung och jag gjorde dessutom mina med banansmak (mixa två bananer helt slätt och rör ner tillsammans med yoghurten, lägg även till ett extra gelatinblad) och det blev sååå himla gott tillsammans med granola. I morse gjorde jag till och med så att jag skedade ur panna cottan ur glaset och la i en djup tallrik med granola och lite mjölk, såååå gott. Gillar ni också panna cotta kommer ni älska denna!

So, I'm one of the worlds biggest fans of panna cotta so you can imagine how happy I was when I realized I can have panna cotta for breakfast. Instead of heavy cream and sugar this is based on greek yoghurt and honey, I added bananas to mine to and it was sooo good together with the granola. Usually I take the panna cotta out of the glas and put it in a bowl together with the granola and some milk, yuuum. If you love panna cotta this is really something for you. Just leave me a comment if you want the recipe in english!

Gillar

Kommentarer

Jennika
,
Ser så gott ut!! Jag tänkte höra om du kan tipsa om lite fina klänningar som passar till bröllop. Jag och min sambo ska på bröllop i mitten av maj och det är kanske lite halv kyligt här hemma då fortfarande, så långklänning kanske är ett alternativ? Har fastnat lite.. Kram
Alexandra
,
Låter jättegott!!! Dock stavas det pannacotta 😊
Fanny Staaf
,
Det är det! Haha, sist jag la upp ett pannacotta/panna cotta recept skrev jag ihop det och blev rättad för det istället 😉 har försökt googla och tror inte det finns något rätt eller fel men mest så att man skriver pannacotta på svenska och Panna Cotta på engelska, står iallafall i två ord på alla menyer jag sett här 😊
Fanny Staaf
,
En långklänning i en pastellig färg med en tunn kofta eller kimono över skulle jag satsa på! 😊 Kanske får fixa ett inlägg om detta snart, många som frågar! Kram!
Fanny Staaf
,
Riktig lyxig frukost 😊
Fanny Staaf
,
Det är det! Speciellt om man gillar pannacotta 😊
Fanny Staaf
,
Do it! 😊
Fanny Staaf
,
Det tycker jag absolut att du ska 😊
Jennika
,
Himla gärna! Men pastell och långklänning är ett bra tips! 😊
RebeckaRasmussen
RebeckaRasmussen,
Åå älska pannacotta så detta ska verkligen testas😍
nouw.com/rebeckarasmussen