NEW YEAR'S DRESS

Last night I wore this beautiful dress, you'll find it here.

Gott nytt år på er mina fina, underbara läsare! Jag hoppas att ni alla hade en riktigt grym/rolig/mysig/trevlig kväll igår och att ni var med personer ni tycker om. Vår kväll blev så himla lyckad! Vi hade som sagt bjudit in 14 personer på trerätters och lite nyårsfirande och vi hade det så himla kul och kom inte i säng för än 06.30 i morse så jag är lite trött idag men så himla glad att ett nytt år äntligen är här, jag är så redo för 2015! Utanför fönstret är det gråare än gråast och helt dimmigt så idag kan vi med gott samvete bara ligga inne och ha en typisk nyårsdag. Vi hörs senare!

Happy New Year my lovely, wonderful readers! I hope you all had a really great/fun/cozy night last night and that you spent it with people you like. Our night was perfect! We had invited 14 people for a three course meal and fireworks and we had such a great time and didn't go to bed until 06.30 so I'm kind of tired today but so happy that a new year is finally here, I'm so ready for you 2015! Outside it's sooo gray and foggy so today we can stay in bed all day with good conscience. I'll write again later!

Gillar

Kommentarer

liz,
love that dress Giveaway on my blog! http://hashtagliz.com
hashtagliz.com
Linnea,
Så fin klänning! Ditt hår är så fint också 😊
neeiis.blogg.se
Elin Carlsson,
jättefin klänning! Tänkte nästan klicka hem den klänningen i vit som studentklänning. Undrar lite hur den var i storleken, såg att det bara fanns i storlek M&L och jag är ca.174 cm lång och brukar ha XS/small på klänningar.
carlssons.blogg.se
Sofia,
Såå fin 😃
h
Fanny Staaf
,
Tack så jättemycket 😃
Fanny Staaf
,
Tack! Åh den skulle ju vara perfekt som studentklänning! Jag är 176 cm och har vanligtvis S i klänningar och har L i denna, så jag tror absolut inte att den blir för stor om du tar M 😊 Kram!
Fanny Staaf
,
Tusen tack 😃
Fanny Staaf
,
I love it too! 😊