NO STOPPING

Blouse: Romwe (here), Pants & Bag: Åhléns, Shoes: Zara

Hejsan svejsan sådär mitt i veckan! Hoppas att allt är strålande med alla er. Här har ni lite bilder på den randiga utstyrseln jag bar idag. Inget superspeciellt sådär men ändå härligt med lite mönster tycker jag, även om det är så simpelt som ränder. Nu ska jag sätta mig och titta på slutet av filmen vi såg igår (som jag somnade till som vanligt) och sedan ska vi fixa någon middag. Min matbeställning likt MatHem kom idag så hela kylskåpet och frysen är proppfylld med middagsalternativ, vad ska det bli mån tro?

Hello there everyone! I hope everything is amazing with you. Here are some pictures at the striped outfit I wore today. Nothing super special but still nice with a pattern I think. Now I'll watch the ending to the movie we saw last night (that I fell asleap in front of) and than we'll make some dinner. My grocery delivery arrived today so the fridge and freezer is full of dinner options, I wonder what we'll have..

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Thank you! 😊
Fanny Staaf
,
Tack! Ja det har jag absolut 😊
Fanny Staaf
,
Tack! Åhh vad glad jag blir 😊
Isabella
,
Så fin du är! Älskar din blogg
Minna
,
Så snyggt ! Älskar svart-vita outfits. Sen skulle jag kunna offra ett finger för att ha ditt underbara hår 😉
Fanny Staaf
,
Tack! Hahahaha, det var ju en väldigt fin komplimang 😃 haha
Fanny Staaf
,
Åhh vad glad jag blir, TACK!
Victoria
,
Hej! Vilken modell är det på byxorna?:) sjukt snygga!
Victoria
,
Hej! Vad är det för modell på byxorna?:) sjukt snygga!
Fanny Staaf
,
Hejsan! Jag förstår inte riktigt vad du menar? De är ett par vida byxor med medelhög midja, men det ser du ju på bilderna. Om du menar om de heter något speciellt så står det ingenting i dem tyävrr, och det var ganska länge sedan jag köpte dem 😟