NR. 1 WITH ELLOS - EVERYDAY LOOK

Jacka: Ellos, Topp: Espirit, Jeans: TopShop, Boots: Zara

Jacket: Ellos, Top: Espirit, Jeans: TopShop, Boots: Zara

Här är min första look i samarbete med Ellos som jag skrev om förra veckan! Jag kommer publicera 4 outfits med Ellos jackor som jag stylat till 4 olika tillfällen. Jag tänkte att jag börjar lite lugnt med en bekväm och enkel vardagsoutfit. Ränder och svart går alltid hem! Det jag gillar med den här jackan är att den är så himla varm för att vara så tunn så den kommer fungera långt in på vintern också och ni som har läst bloggen ett tag vet ju hur jag känner för de klassiska vinterjackorna, så detta känns som ett utmärkt alternativ! Haha. Ni hittar jackan här.

Here is my first look in cooporation with Ellos that I wrote about last week! I will publish 4 outfits with Ellos jackets that I styled for 4 different occasions. I figured I start with a easy one, a comfortable and simple everyday outfit. Stripes and black are always a hit! What I like about this jacket is that it is really warm so it will work during winter too. You can find the jacket here.

Gillar

Kommentarer

Kitty
,
Vilket objektiv använde till de här bilderna? 😊
Fanny Staaf
,
Canon 55mm/1.4 😊 Kram!
Helle
,
Snygg jacka, och härliga bilder ! Du hittar alltid så rätt stämmning till dina outfits typ bäst på det Kram
Elvira
,
Hej Fanny, snygg jacka ! är det foder på insidan typ teddy ?
Fanny Staaf
,
Tusen tack för din kommentar, blir så himla glad!! 😊 Kram!
Fanny Staaf
,
Visst är den?! 😊 Ja det är fuskfårskinnspäls på insidan.
Hanna,
Hej! Jag hittar inte jackan på Ellos? Riktigt snygg och du bär upp de väldigt bra 😊 Vore snällt om du kunde länka den. Ha en fin lördag! Kram
www.hannandersson.blogg.se
Fanny Staaf
,
Hej Hanna! Kolla lite längre ner bland kommentarerna så hittar du länken 😊 Kram!
Evelina
,
Är riktigt sugen på att klicka hem denna jackan men är osäker på storlek. Hur upplever du att den är? Har du din normala storlek eller mindre/större? 😊
Fanny Staaf
,
Jag tycker att den är normal i storleken men det beror lite på om man vill ha den öppen eller stängd. När jag stänger den är den perfekt men när den är öppen är den möjligtvis lite stor men ändå sådär lagom så att man bara får plats med en tröja under liksom 😊 Ja du ser ju själv på bilderna! Kram!