OCEAN BLUES

Top: Sheinside (here), Shorts: Forever21, Necklace: Jane Koening

Idag har varit en så perfekt söndag! Det började med att jag bakade scones i morse som vi åt till frukost, sedan lade vi oss ett par timmar vid poolen och läste, pluggade några timmar på eftermiddagen, gick till gymmet en timme och nu ska vi laga tacos och sätta på en film. Om inte det vad en perfekt söndag så vet jag inte vad! Hoppas att alla ni också har en underbar dag, ni har ju några fler timmar kvar än mig med tanke på tidskillnaden. Vi hörs i morgon!

Today has been such a perfect Sunday! This morning I made scones for breakfast, after we had them we went to the pool to read a couple of hourse, then we studied in the afternoon, went to the gym for an hour and now we're going to make tacos and watch a movie. I hope that all of you have had a great day and weekend too, talk to you tomorrow!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
176 cm 😊 Linnet finns bara i One Size så jag har det!
Fanny Staaf
,
Det var det absolut! Ja vi gör mycket tillsammans, i en liten lägenhet är det svårt att låta bli då man är med varann hela tiden oavsett 😉 haha. Men det är mest på helgerna som vi gör "planerade" grejer tillsammans 😊