OFF WHITE JEANS

Jag har länge haft väldigt svårt att bestämma mig för vad jag tycker om vita jeans. Först tyckte jag att de var jättefula, sedan började jag gilla dem, sedan tyckte jag att de var fula igen, sedan började jag gilla dem och köpte till och med ett eget par, sedan tyckte jag att de var skitfula igen osv. Jag har inte riktigt kunnat bestämma mig men nu har jag äntligen kommit på vad det är som får mig att inte gilla de flesta vita jeansen, det är den kritvita/blåvita färgen. Så högst upp på önskelistan står nu ett par off white/gräddvita stuprörsjeans men det verkar vara riktigt svårt att hitta, är det någon av er som har koll på något ställe som säljer snygga, vita jeans i denna nyans?

I have had a very hard time deciding on what I think of white jeans for very long. At first I thought they were really ugly, then I started to like them, then I thought they were ugly again, then I started to like them and even bought my own pair, then I thought they were ugly again and so on. I haven't really been able to decide but now I've finally figured out what it is that makes me not like most white jeans, it's the stark white/blueish white color. So a couple of off white/cream colored skinny jeans is now at the top of my wishlist but it seems to be really difficult to find, is there any of you who know of any place that sells good-looking, white jeans in this shade?

Gillar

Kommentarer

Fanny
,
Jag gör både collagen och texterna i Picasa! De flesta typsnitten har jag dock laddat ner ett och ett till datorn 😊 Stor kram!
Fanny
,
åhh, vad kul att du gillar den 😃
Fanny
,
It's not my picture so I don't know 😟 Sorry!
Isabel,
Har också lite för svårt för kritvita jeans, det krävs mycket för att jag ska fastna - men i outfitsen ovan har de lyckats väldigt bra. Off white ser mycket naturligare ut och känns lättare att bära upp!
isabelalden.se
Madeleine,
Jag är exakt likadan. Ena sekunden känns det riktigt fult och i nästa snyggt. Jag har ett par helt kritvita (gränsen till för vita och genomskinliga) och sen ett par som är mer gräddvita. De senare är såna du letar efter vad jag förstår och jag hittade mina på H&M förra sommaren, tro det eller ej. Så ett tips är att börja leta där. Hoppas du hittar ett par som faller dig i smaken 😊 Kram
jaensson.blogg.se
Laya
,
Hej Fanny något liknande kanske? http://tablet.hm.com/se/product/15218?article=15218-G 😊
Laya
,
http://tablet.hm.com/se/product/14020?article=14020-T eller denna?
Tilda,
Köpte mina på Nelly, tror det var märket issue 1.3 typ, älskar dem, dock är klantiga jag oförmögen att använda ljusa jeans nu då det är så slaskigt och smutsigt ute, haha..
tvildabloppis.devote.se
Fanny
,
Tack för tipset! Haha, det är du inte ensam om 😉
Frida,
H&M har vet jag (jobbar på H&M i London) men jag är 99% att de har samma sortiment. 😊
wayofliving.blogg.se