ONE YEAR

Denna vecka är det exakt ett år sedan jag lämnade Australien och flyttade hem till Sverige igen. För exakt ett år sedan var det snökaos och jag bodde hemma hos mamma och pappa i Sigtuna i väntan på att få tillträde till min lägenhet igen efter att hyresgästen flyttat ut. Jag vaknade vid 03 på natten pga. jetlag och satt och jobbade i soffan helt omgiven av levande ljus och snö medans hela världen sov. SKAM-hysterin satte igång och jag fick låna ytterkläder och stickade tröjor av mamma då min vintergarderob hade varit nerpackad i flera år. Det här året har gått såååå snabbt samtidigt som det har hänt så mycket. Jag har startat upp mitt företag på riktigt och haft min första bröllopssäsong i Sverige, jag har startat fantastiska samarbeten, träffat mannen i mitt liv och köpt drömlägenheten. 2017 har verkligen känts som mitt år och jag hoppas att det inte är slut på roligheter än, vi har ju trots allt nästan 2 månader kvar :)

Idag har jag haft ett väldigt spännande möte som om det går vägen blir något som jag hoppas att ni kommer uppskatta väldigt mycket då det innebär mycket fler uppdateringar här på bloggen. Jag har även poddat med Lisa, svarat på mail och nu är jag mitt uppe i min tvättid. I och med att vi har visningar på lägenheten så ofta så har vi burit upp all smutstvätt till vinden för att inte ha något onödigt som ligger framme här och det har nu resulterat i att varken jag eller Andreas har något kvar i garderoberna, haha. Så idag blir det stortvätt! Hoppas ni alla får en fin kväll ♥

Gillar

Kommentarer

Astrid
,
Väl värt! Hoppas mötet går bra!
Elsa
,
Hej Fanny, Jag älskar din blogg! Jag tycker även att ditt yrke är så himla spännande. Min sambo och jag går just nu i bröllopstankar och jag undrar var ett bröllop kostar ungefär? Jag förstår att det varierar väldigt mycket men om du skulle säga en vanligt budget i Sverige? Tacksam för svar!