Onsdag igen

Inlägget presenteras i samarbete med Gina Tricot


BLOUSE HERE
PANTS HERE

Hej alla! Onsdag lunch och halva arbetsveckan har gått. Idag sitter vi i studion hela dagen och spelar in poddavsnitt både själva samt med gäster. Både jag och Lisa kommer vara bortresta en del i November så vi får bunkra upp med lite avsnitt nu veckorna innan :) Ville bara kika in och visa er min söndagsoutfit. Har fått så mycket komplimanger både för dessa byxor (som passar till allt btw) men framför allt blusen som är den perfekta nyansen av cremevit och i ett så fint nästan lite silkigt material.

_______________________________________

Just nu söker vi förresten en praktikant till Bröllopspodden! Här är lite info om du är intresserad: Du kommer jobba minst 1 dag/vecka i Stockholm, framför allt tillsammans med Lisa men även lite med mig och din inriktning kommer att ligga på marknadsföring, sociala medier och PR. Vi tror att du är en person som kanske pluggar marknad, projektledning eller något liknande och vill kunna testa dina kunskaper på riktigt. Tjänsten kommer vara en praktikanttjänst på 6 månader med möjlighet till timanställning vid tjänstens slut.

Maila en kort beskrivning om dig själv och berätta varför du vill ha, och skulle passa perfekt, för rollen som vår praktikant. Maila till info@brollopspodden.se och märk gärna mailet med "Praktikant". Kramar, Lisa & Fanny


Gillar

Kommentarer

ellajohanssons
ellajohanssons,
Jättefin outfit!
nouw.com/ellajohanssons
fannystaaf
fannystaaf,
Tusen tack Ella!! 😊
nouw.com/fannystaaf
nadinefritz
nadinefritz,
Väldigt fina bilder!
nouw.com/nadinefritz
fannystaaf
fannystaaf,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229