OUTFIT DETAILS FROM 2013

Jag älskar att titta tillbaka på gamla outfits. Jag kan bli inspirerad och komma på en massa gamla plagg som jag glömt att jag har och jag kan jämföra och kolla hur min stil har utvecklats och man ser hur den ser ut i helhet. Men det bästa är ändå att hitta gamla guldkornsbilder som man har glömt bort att man hade. Här är några av mina favoritbilder från outfitinläggen jag publicerade 2013. Jag hoppas på att jag kommer kunna göra ett sådant här inlägg om ett år med dubbelt så många!

I love looking back at old outfits. I get inspired and come to think about a lot of old clothes that I forgot that I have and I can compare and see how my style has evolved and see how it looks in full. But the best is to find old favorite photos that you have forgotten that you had taken. Here are some of my favorite images from the outfit posts I published in 2013. I hope that I will be able to do this kind of post in about a year with twice as many!

Gillar

Kommentarer

Liz,
great details http://hashtagliz.com
hashtagliz.com
Emily
,
Så himla fina bilder!!
Rebecca
,
Vart är den vita klänningen ifrån?
Alicia
,
Riktigt fina bilder! Kommer ihåg förut en gång när du la upp "hur tänkte jag med den outfiten" bilder. Jag tycker att det var ett väldigt roligt inlägg och undrar om du skulle kunna tänka dig att göra något liknande igen? 😊