PÄLSPLÄD

Jag fullkomligen älskar min nya pälspläd som jag fick i julklapp! Den är så himla fin som en detalj i inredningen och dessutom supermysigt och jättevarm. Den sitter på mig som ett extra hudlager nu då vi har det så himla kallt i lägenheten. Jesper tycker ju att jag är lite konstig som "försöker förvandla vår lägenhet till en skog" som han själv uttalar det, med mina pälskuddar, horn, grenar och trädtavlor men denna kan han inte säga så mycket om för den är galet mysig.

I am just so in love with my new fur blanket that I got for Christmas! It's so very nice as a detail in the interior and in addition super cozy and very warm. It lyes on me like a second skin now that we have it so cold in the apartment. Jesper thinks I'm a bit weird when I'm "trying to turn our apartment into a forest" as he puts it, with my fur pillows, antlers, branches and tree paintings but this one he can't say much about because it's crazy cozy.

Gillar

Kommentarer

TIDSTJUVEN,
Åh så mysig den ser ut! 😃
tidstjuven.com/
Klara,
HERREGUD vad go! 😃
www.klarajosefina.se
emma och alice,
super fina bilder 😊
fioris.blogg.se
Isabelle
,
Vart kan man köpa den?!:)
A m y t a s,
Åh din blogg är så inspirerande!
amytas.blogg.se
Fanny
,
Vad glad jag blir, tack! 😃
Fanny
,
Mina föräldrar köpte den på någon speciell "inredningsmarknad" för företag i Holland så jag vet tyvärr inte 😟 Hittar jag den någonstans så lovar jag att skriva om det!
Fanny
,
Det är den kan jag lova! 😃
Fanny
,
Tack! Vad kul att du gillar dem 😃
Emma,
Åh gud så fin! Jag dör lite smått.... Själv håller jag på att göra om lite smått hemma så hade gör'gärna velat ha en sådan pläd! Hojta gärna till när du vet vart den är ifrån 😊 Jättefina bilder också!
emmazzeta.se