PERSONAL DAY

På min fysiska livsskala (1-10) ligger jag kanske på en 3a just nu med snuva, svullen och ömmande hals, huvudvärk och ont i kroppen och på min psykiska livsskala ligger jag på en tom och hemsk nolla. Det känns som att allt bara har rasat ihop och jag vet inte ens vad jag ska säga då det är för personligt för att berätta om men jag är bara så himla ledsen. Så jag tar en "personal day" och hoppas på att jag orkar blogga i morgon igen. Jag vet att jag inte måste blogga men det känns så dumt att något annat som jag älskar och bryr mig om också ska lida av allt annat som rasar så jag VILL blogga, men idag finns det bara inte ens en liten gnutta energi över.

Gillar

Kommentarer

evilda,
Hej, jag är evilda och undrar om vi kan göra bloggbyte?
evildas.blogg.se
Sara
,
Massa kramar till dig! Hoppas allt känns bättre snart!
Sandra
,
Känn ingen press på att blogga, det viktiga är att du mår bra! Hoppas allt blir bättre snart!
Angelique,
Åh stackars dig! Krya på dig och hoppas att allt ordnar upp sig snart! Blogga när du känner att du orkar, det ska inte vara någon press på det. Du gör det ju trotsallt för att du tycker att det är kul och så ska det fortsätta vara! 😊
angeliquecarlsson.blogg.se
SOFIA
,
Styrkekram till dig fina Fanny ♥
zassa
,
Take a break, det är tillåtet även för bloggare att släppa sin vardag med inlägg och allt för att få må dåligt på egen hand. Krya massa, skickar styrkekramar och hoppas allt ordnar upp sig! : )
Julia
,
Ta hand om dig, hälsan före allt! Massa styrkekramar <3
Maja
,
Styrkekramar till dig!! Vi finns kvar, så känn ingen press eller stress utan tänk på din hälsa!! <3
Johanna,
Hoppas allt känns lite bättre snart! <3
johannafalck.blogg.se
Kajsa,