POLO KNIT

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.

Det mest användbara plagget under vinterhalvåret är utan tvekan den stickade tröjan med polokrage. Så varm och mysigt samtidigt som den är snygg och lätt att variera i olika outfits. Nummer 1 är redan på väg hem till mig men jag är på jakt efter en beige och en svart också, jag får svänga förbi Gina Tricot senare i veckan! De verkar ha många fina i olika färger för riktigt bra priser. The most useful garment in the winter months is undoubtedly the knitted sweater with a turtleneck. So warm and cozy at the same time as it's stylish and easy to vary in different outfits. Number 1 is already on it's way to me but I'm looking for a beige and black one too, I'll have swing by Gina Tricot later this week! They seem to have many different colors for really affordable prices.

Gillar

Kommentarer

liz,
want one! they're so cozy and cute giveaway on my blog! http://hashtagliz.com
hashtagliz.com
tildis
,
Åh älskar den förstaaa måste ha!!
Hanna
,
Jättefina! Jag håller med dig om de många möjligheterna:) Däremot kan det vara bra att ha i åtanke varför kläderna är så billiga på Ginatricot etc. Det är inte vi västerlänningar som betalar priset, liksom. I alla fall, med den moralpredikningen så önskar jag dig en bra och fin dag!
Fanny Staaf
,
Hej Hanna! Du har helt rätt, nu har jag inte koll på just Gina utan det är väl med H&M jag har hört om. Men man ska absolut tänka till en extra gång!
Fanny Staaf
,
Buy iiiiiit! Så kan vi matcha 😉
Fanny Staaf
,
They really are, the best garment during the winter!