Postcard from Thailand

Hej på er! Detta inlägg skulle egentligen komma upp igår kväll men jag lyckades inte få Internet att fungera på rummet och klockan här var 02.00 och jag var sååå trött, haha. Så nu får ni något att läsa när ni vaknar istället! Vi har det i alla fall superbra här. Det är så himla varmt och skönt och jag försöker vänja mig vid tanken på att jag kommer ha det såhär i flera månader nu och att för mig så är sommaren här. Hittills har det varit lite halvmulet vilket det nästan alltid är på Koh Chang eftersom att det finns så mycket regnskog på ön men vi har ändå lyckats bränna oss. Annars så har resan hittills mest varit häng i solstolen, lunch vid poolen och massage varje dag. Nu ska jag smörja in mig lite och paxa en bra solplats men jag hoppas att ni alla har det superbra där hemma i Sverige, är det fortfarande plusgrader? Vi hörs senare!

Hello everyone! This post was supposed to be published last night but I didn’t get the internet to work in our room and the time here was 02.00 AM and I was sooo tired, haha. Anyway, our stay here is amazing so far, it’s so hot and I’m trying to get used to the thought that I will have temperatures like this for months now. For me summer has already arrived. It’s been kind of cloudy here at Koh Chang though, but it always is because of the rainforest on the island. Otherwise I’ve mostly been reading in the sunchair, having lunch by the pool and at least one massage a day. Now I’m going back to the pool, but I’ll write again later!

Gillar

Kommentarer

Linnea,
Åh det ser helt underbart ut! Hoppas ni har det bra och njuter av värmen 😊
neeiis.blogg.se
Beata
,
Du får säkert denna frågan jätteofta... Men vad fotar du med? Toppenblogg!
Elin Carlsson,
Åh vad fina bilder, ser ut som att du har det superbra därborta! Vart är din vita klänning ifrån som du har på de sista bilden? Superfin, skulle funka som studentklänning! 😊
carlssons.blogg.se
Maja
,
Åh, jag undrar också var klänningen kommer ifrån? Skulle också vilja ha som studentklänning! Kram
Fanny Staaf
,
Hejsan! Den kommer från AX Paris, tyvärr så köpte jag den för två år sedan så den finns inte kvar 😟 kram
Fanny Staaf
,
Vad roligt att du gillar dem! Klänningen är från AX Paris, tyvärr så är den köpt för 2 år sedan så tror inte att den går att få tag på 😟
Fanny Staaf
,
Ja men det tar jag som en komplimang! 😊 Jag har en Canon 6D och ett 55mm/1.4 objektiv, ibland fotar jag även med ett fast vidvinkelsobjektiv. Mram!
Fanny Staaf
,
Det är det verkligen, jag njuter maaaassor 😊
cassandra
,
Åh vart har du löpt den vita kimonon? Jätte fin!
Fanny Staaf
,
Sheinside, länk kommer i ett inlägg snart 😊