PRESENTTIPS TILL MORSDAG

Morsdagspresent tycker jag är den lättaste presenten, förmodligen för att det inte är samma press på den som med födelsedagspresenter och inte lika många som julklappar. Sedan är mamma helt klart den lättaste personen att köpa present till som jag känner, jag har alltid en massa idéer! Men jag tänkte ändå att jag skulle tipsa om lite saker ni skulle kunna ge era mammor om det skulle vara någon av er som inte har några idéer!

♥ En fin morgonrock

♥ En spabehandning

♥ Ett hemmagjort presentkort på en middag på restaurang för er två eller något annat ni kan göra tillsammans

♥ Fluffiga tofflor

♥ Seriebox med hennes favoritserie eller en serie du tror att hon skulle gilla

♥ Ett lyxigt hudvårdskit

♥ En weekend

♥ Ett fotoalbum fyllt med en massa roliga minnen

♥ Blommor

♥ Snygga solglasögon inför sommaren

♥ Prenumeration på hennes favorittidning

♥ En bra bok

♥ En ny parfym

♥ Något fint till hemmet

♥ Ett lyxigare shampoo och balsam som hon kanske inte unnar sig själv

 

Tips för dig som inte har några pengar:

♥ Baka något och lägg i en fin presentburk, kanske dessa.

♥ Ge ett hemmagjort presentkort på att du lagar middag och att ni ser en bra film ni båda gillar tillsammans efter

♥ Frukost på sängen

♥ Pyssla ihop något eget, kanske till hemmet. HÄR hittar du en tutorial på min lampskärm och HÄR hittar du en tutorial på min pärlprydda osthyvel. Kolla kategorin "Do it yourself" för fler tips!

♥ Ge ett hemmagjort presentkort på en liten teknikkurs där du lär henne mer om datorer/mail/facebook/instagram/mobiltelefoner om hon inte har så bra koll på det.

♥ Gå ut och plocka blommor till en egen bukett

Gillar

Kommentarer

MALIN,
hej fanny! jag måste bara först och främst tacka för en grym blogg, du verkar vara så otroligt fantastisk på alla sätt och vis och en stor förebild! nu till frågan, när du åker utomlands så lyckas du alltid hitta "hemliga gömställen" så som stränder, restauranger och dylikt. vart gör du detta? har du några tips på hemsidor eller annat som du brukar använda dig av? jag ska nämligen till malta i juni med min pojkvän och vill hitta lite goa ställen eftersom vi är sugna på att hyra bil..... tacksam för svar! stor kram!
malinkirstine.se
Fanny Staaf
,
Tusen tack för din kommentar! Så himla gullig <3 Hemligheten är googla, googla, googla. Haha. Jag sitter alltid flera timmar vid datorn innan jag ska åka på en resa och går igenom små guider som jag hittar långt bakom alla stora turistguider och andra tips. Sedan skriver jag ner alla bra tips jag hittar och tar med mig listan med alla adresser och stödord när jag åker och så besöker jag de platserna jag är mest taggad på 😊 Jag är lite allergisk mot allt som är turistigt så jag älskar att göra på detta sättet när jag ska resa. Lycka till, en massa kramar och trevlig resa!