Prova brudklänningar, vårtecken & skitpizza


Älskar när solen sipprar in såhär i lägenheten. Det får allt att kännas så levande!

/

Såhär glad och ruffsig var jag i söndags morse!Kan inte få nog av Lillebrors semlor

/

Månadens nagelfärg blev denna gråbeiga. Det är väldigt sällan jag har färg på naglarna så det var lite ovant först men nu älskar jag det.Långpromenad runt Kungsholem och gladde mig åt att isen börjar smälta!

/

I fredags unnade jag mig en mysfrukost ute när jag satt och jobbade.Nya fina träningkläder från Röhnisch! Missa inte att jag har en tävling där ni kan vinna ett presentkort från dem på Instagram nu :)

/

Vårtecken när påskgrejerna börjar dyka upp! Vi är ju bortresta över påsken i år så tror inte att det blir något pyntande med fjädrar och ägg här hemma, men lite ris och lökväxter får det nog bli ändå.Här om kvällen blev jag så sjukt sugen på "skitpizza"! Känns som att vi bara äter fin restaurangpizza nu för tiden och fick cravings efter en klassisk Hawaii. Mums så gott det var!

/

Mötesmarathon med min fina praktikant Alicia!Lisa och jag var ju tvungna att prova lite av brudklänningarna kvällen innan plåtningen.. såklart! Dessa två drömmar är från Ivory & Grace. Den vänstra är ungefär vad jag ser mig själv bära på min framtida bröllopsdag. Den var verkligen magisk!Hockeylördag med Jonatan. Heja Frölunda!

/

Nya favoritpyjamasen från EberjeyEn mumsigare middag

/

SkymningLördagsmys med Emma och Andreas ✨


Gillar

Kommentarer

mixhalberg
mixhalberg,
Wow hur vacker är inte du!! 🌸
nouw.com/mixhalberg
fannystaaf
fannystaaf,
Men åhh tack fina du! <3
nouw.com/fannystaaf
isabylund
isabylund,
Haha skitpizza <3 älskar begreppet! Och dina sådana här vardagsinlägg - bäst!
nouw.com/isabylund
fannystaaf
fannystaaf,
Åhh vad glad jag blir att du gillar dem! <3
nouw.com/fannystaaf
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229