Q&A - Del 1


Jag och min sambo har köpt hus och ska snart flytta. Så overkligt och spännande det känns! Har du några bra tips på hur man kan inreda för att få det att kännas mysigt, ombonat och hemtrevligt?

Stort grattis till husköpet!! Så himla spännande :) När jag inreder brukar jag tänka på att få in mycket textiler samt mysbelysning i form av flera smålampor istället för en stark taklampa och mycket ljusstakar/lyktor/ljuskoppar där man kan tända levande ljus. När det kommer till färger så gillar jag att vara neutral och har mycket vitt och beige med svarta detaljer. Det är viktigt att det inte blir FÖR vitt dock för då blir det lite platt, så just nu letar jag efter lite mörkare kuddar och detaljer :) Stort lycka till!


Tycker du om att handla på second hand, isf kläder eller prylar eller båda två?

Jag köpte mer secondhand förut, men fortfarande lite! Brukar åka runt på loppisar och till secondhand butiker med mormor när jag är hos dem och hälsar på. Köper oftast inredning men ibland hittar jag något plagg också :)


Har läst din blogg och följt dina resor du åkt på under åren, så många fina platser. Är du aldrig flygrädd? Om du är det : Har du något bra tips mot flygrädslan?

Jag är faktiskt väldigt sällan flygrädd. Mina föräldrar var med i en flygkrash (Gottröra) så jag brukar tänka att chansen att de skulle överleva var minimal men de gjorde det ändå, och risken/oddsen för att jag då också ska krasha känns som att den inte existerar ;) Men, ibland när det blir mycket turbulens blir jag självklart också lite rädd men då tänker jag på att det är så mycket säkrare att flyga än att åka bil.
Nämn 3 böcker du verkligen gillade som du läste förra året.

"Midnattsrosen" och "De sju systrarna", båda av Lucinda Riley och "Världen utan dig" av Jill Santopolo.


Vad hade du arbetat med om inte bröllop?

Vilken svår, men rolig fråga! Jag har länge drömt om att driva ett eget hotell någonstans på landet, men skulle även kunna tänka mig att jag skulle utveckla bloggandet och jobba mer med det + skriva artiklar och ta fram content för andra företag. Jag är säker på att jag ändå hade drivit något eget och jobbar med en mix av kreativt och adminarbete :)


Har du något bra tips om man ska på jobbintervju?

Vara fokuserad och närvarande! Ha inte mobilen på så att den kan börja vibrera och tänk inte på något annat utan var 100% där för det är den stunden som kommer avgöra om du får jobbet eller inte. Ta även i ordentligt när du tar i hand (mer än du tror, haha) och glöm inte att le oavsett hur koncentrerad du är!


Var kommer den fina vasen "på fot" ifrån? Den som du hade Amaryllisar i i julas? 😊

Den kommer från Blomsterriket!Har du någon speciell livssyn?

Hm, livssyn och livssyn.. Jag tror på att man måste satsa på sina drömmar NU för att livet verkligen är för kort för något annat och "någon dag" eller "imorgon" kommer aldrig, det kommer alltid att vara "idag". Allt man gör kommer inte att lyckas, men om man inte ens har försökt så kommer man varken att lära sig av sina misstag eller få chansen att leva sitt drömliv :)


Hello Fanny, what are your favourite parfum?

This one!


Dina bästa tips på någon god lunch som är lätt att slänga ihop?

Jag äter oftast soppa eller sallad till lunch! HÄR är receptet till min favoritsoppa, HÄR till en supergod sallad och HÄR till lite extra lyxiga lunchmackor.


Gillar

Kommentarer

simoneeriksson
simoneeriksson,
Älskar att du svarar "ordentiligt" på frågan och inte bara ett kort svar! Ha en fortsatt fin dag<33
nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229