Q&A - Del 2


Hej! Jag tycker verkligen så mycket om din stil och gillar både färgerna och klädesplaggen du har på dig. Kan inte du tipsa om dina favoritmärken och klädhemsidor? Gärna budgetpriser då jag är student. 😊 Tack!

Hej! Vad glad jag blir, tack! :) Jag köper de mesta av mina kläder på Asos, Vila, Gina Tricot, NA-KD, Fillippa K och Massimo Dutti. De 4 första har mycket fint till budgetpriser :) Kram!


Beskriv dig själv med tre ord.

Social, envis och ambitiös.


Hur får du till dina ”vågor” i håret? Så fina

Tack! Jag har gjort på lite olika sätt. När jag hade kortare hår lockade jag det med platttången (fram till ca September) och sedan dess har jag använt en konformad locktång. Lockar alltid allt hår ordentligt, låter svalna, sprayar maaaassor, låter torka och borstar sedan ut ordentligt med en borste. Trixet är dock att jag har väldigt tungt hår så lockarna "hänger ut sig" väldigt snabbt vilket gör det lite mer vågigt än lockigt.


Gjort med plattång / Gjort med locktång


Drömresmål?

Roadtrippa östkusten i USA från Boston till Miami (västkusten gör vi ju nu i April!), Maldiverna, Alaska och Marocko.


Har du lätt för att bli kär? Vad tycker du är det viktigaste för att få ett förhållande att hålla länge och vara lyckligt?

Nej, jag har snarare svårt att bli kär! Men när A dök upp föll jag pladask första gången jag träffade honom :) För att få ett förhållande att hålla länge tycker jag att det är viktigt att man aldrig slutar skratta tillsammans, aldrig slutar ta tid för varann samt att man litar på varann till 100% så att det inte finns något utrymme för svartsjuka eller liknande. Är det rätt är det lätt!


Åh vad kul med frågestund! Är nyfiken, vad saknar du mest/minst med att bo utomlands? Kan du rekommendera att resa till Australien? Jag skulle själv vilka åka dit nångång men det är så himla lååångt borta så jag drar mig lite för själva resandet dit.

Hej! Vad roligt att du tycker det :) Det jag saknar mest är utan tvekan vädret. Livet känns verkligen lite lättare när det alltid är varmt och soligt. Jag saknar även livsstilen där och att man på något sätt hade mer energi till att hitta på saker och var ute på äventyr nästan varje helg för att upptäcka nya platser. Sedan den maaagiska naturen såklart. Stränderna, skogarna och allt var verkligen bland det vackraste jag sett.

Det jag inte saknar är att vara så långt ifrån mina nära och kära och att sakna de mest simpla svenska matvarorna som bregott och gott te. Sedan saknade jag årstiderna väldigt mycket när jag bodde där, samtidigt som jag ju älskade värmen som jag skrev ovanför, hehe. Men hade gärna haft lite vår och höst, vintern klarar jag mig utan ;)

Jag ser inte riktigt Australien som ett "resemål" eftersom att jag bott där men givetvis är det en maaaaagisk plats att resa till som utan tvekan är värd tiden. Jag rekommenderar verkligen att besöka Western Australia där jag bodde som många missar. Rottnest Island och Margaret River i närheten av Perth är verkligen bland mina topplatser i världen!Tips på din bästa poddar, vloggar och serier?

Jag är ju en sån där tråkig person som varken lyssnar på poddar eller ser på vloggar, haha. Trots att jag driver en egen podd! Serier däremot ser jag massor och skulle kunna ösa ur mig tips men de jag kommer på nu direkt är Homeland, The 100, Parenthood, The OC, Modern Family och Marcella. Hoppas du hittar något du gillar!


Vad vill du göra våren 2019?

Massor! Våren blir alltid mycket fokus på jobb för min del så det ser jag fram emot men längtar även efter vår USA-resa, min födelsedagsfest, att göra lägenheten lite vårig med några pastellfärgade kuddar och blommor, få riktiga vårkänslor och spendera mycket tid med mina nära och kära.


Hej! jag är ny på din blogg men har en fråga! vad är det bästa för dig med att blogga? ha en fin dag! 😊

Hej och välkommen hit! Det bästa är att få skriva och fota varje dag vilket jag älskar, och sedan få dela det med alla er fina läsare, höra er respons, era tankar, era erfarenheter och förhoppningsvis inspierera er. Jag har bloggat i över 10 år nu och älskar det fortfarande lika mycket!


Gillar

Kommentarer