Q&A

Åh, jag älskar också dina julinlägg så blir så glad över att höra att det kommer komma sådan även i år, wihoo! Det är himla kul med tips överlag tycker jag – recept, saker att göra osv. Jag och mina kompisar har pratat på att hitta på något i julanda varje advent-söndag, har du tips på vad vi kan hitta på? Kram!

Vad glad jag blir! I år kommer jag inte ha något "bestämt upplägg" som tidigare år utan bara lägga upp julinlägg hela December i lite olika storlekar. Ska bli sååå mysigt att blogga om julen igen! Vilken härlig idé att göra något med sina vänner varje advent! Om jag vore er skulle jag köra en med julbak, en med filmkväll (eller bio! Är så sugen på både Solsidan och Bad Moms 2), en julklappsshoppingdag följt av julklappsinslagning och en julmarknadsdag. Hoppas att ni får världens mysigaste December :)

Läste att du lockar håret med plattång, kan du tipsa vilken? Letar efter en plattång som är bra att locka med. Tack :)

Precis! Jag tycker att det både blir finare och så går det mycket snabbare. År 2006 kom mamma hem från frisören med en plattång hon hade köpt, jag stal den direkt och sprang till mitt rum för att prova den. Sedan dess har hon aldrig fått se den igen och jag har aldrig bytt ut den, haha. Jag har provat flera andra men aldrig hittat någon bättre, eller ens känt ett behov av att ha en annan. Mitt hår är spikrakt av sig själv så fokus för mig är verkligen en plattång som är bra att locka med och denna är perfekt (och så prisvärd), ni hittar den här!

Vad heter er podd?

Bröllopspodden heter den och det kommer ut ett avsnitt varje torsdag där Lisa (som också är bröllopskoordinator) och jag pratar om allt som hör till bröllop och även lite fest. Vi svarar på blivande brudpars frågor, berättar om våra egna erfarenheter och bröllop vi planerar samt guidar brudpar igenom planeringsåren.

Vad har du för storlek på fjäderjackan? Har den någon knäppning? :)

Jag har storlek S på den och den passar perfekt (brukar ha S eller M), jag ville nämligen inte att den skulle kännas för bylsig och stor. Och ja, den har knäppning fram som jag använder när det är kallt, men jag tycker att den är snyggare öppen. Ni hittar jackan här!

Vad använder du för sida när du bloggar? WordPress?

Yes! Jag har använt Wordpress sedan jag lämnade blogg.se för ca 8 år sedan.

Åh vad mysigt! Det här är en så bra idé som jag också anammat. Dock fyllde jag år i söndags så första juldagen fick bli igår ;) Jag vet inte om du haft det ”problemet” nån gång men förra året hade jag noll julstämning, hur jag än försökte, i år kom den tidigt av sig själv. Kan det variera för dig med eller är varje år lika? Och om du inte har julstämning har du knep för att få mer julkänsla? Tack för en inspirerande blogg, blir alltid glad när jag ser inlägg från dig.

Tusen tack för din fina kommentar, vad glad jag blir! Och grattis i efterskott! Så roligt att du också börjar julen tidigare :) Jag har absolut olika mycket julstämning från år till år, oftast har jag jättemycket men i år tex. är jag beredd på lite mindre då vi kommer flytta nästan hela December och inte få till något riktigt julmys hemma (därav att jag redan planerar nästa års jul i lägenheten, haha). Jag kommer att skriva en lista på vad man kan göra för att få med julstämning snart för er andra som inte är där 100% än i år.

Inlägget innehåller annonslänkar. 

Gillar

Kommentarer

Alice,
Kan tipsa om ghd styler (plattång) också om man vill ha en skonsam plattång att fixa håret med! Grym hållbarhet och blir aldrig några ”hack” som det kan bli ibland.
www.colorsofwonderland.se