Q&A

Men hallå! detta med podd, har jag helt missat att du skaffat en? Eller är du *bara* gäst? :))

Hittills har jag gästat Bröllopspodden 3 gånger (mycket prat om bröllop) och Driva Eget en gång (mer prat om bloggen, hur den startade osv). Det är dock en hel del grejer på G och jag kan avslöja att snart kommer ni kunna höra mig en hel del mer i poddform! Är galet taggad då jag verkligen älskar formatet (gillar ju att prata liksom, haha) plus att jag verkligen är taggad på att variera bröllopsplanerandet med något som ändå går relativt mycket hand i hand. Berättar mer snart!

Håret ser supersnyggt ut!! Hur fixar du det så där lagom vågigt?

Tack, vad glad jag blir! På bilderna är det bara lockat med plattång dagen innan, så borstade jag ut det lite på morgonen. Från att ha haft ett hår som inte kunde hålla lockarna ens 20 minuter känns det underbart att fixa det nu när det bara... håller! Haha.

Hej! Är Andreas din nya kille? Kan du inte berätta om hur ni träffades och presentera han?

Hej! Yes he is! Är sådär löjligt dundernykär just nu och ska givetvis presentera honom för er ordentligt snart :) Så länge får ni se honom lite på Snapchat och ibland bland mina vardagsbilder här på bloggen!

Så härlig inredningsinspiration! Jag undrar vart du har köpt din skärm som skiljer sängen från soffan? Samt var du har köpt köksbordet? Så fint med träinslag i köket.

Vad roligt att du gillar det! Båda är från Blomsterriket där jag jobbar extra :)

Är det sant att du gör Kenzas bröllop? Kan du berätta om det?

Hej! Ja precis, jag är Kenza och Aleks bröllopsdesigner samt florist :) Jag kan inte berätta så mycket om det mer än att det är superkul att jobba tillsammans med dem och jag är säker på att det kommer bli en helt magisk dag!

Hej Fanny! Jag har länge velat jobba med bröllop som du gör och undrar om du tar du emot praktikanter?

Hej! Vad roligt att du är intresserad av bröllop :) Jag tar absolut emot praktikanter, jag har dock redan en tjej som är med mig nu tills i sommar och har även redan valt en som kommer vara med mig nästa säsong, så söker dessvärre inte någon just nu. Hojtar till här på bloggen när det blir aktuellt igen!

Gillar

Kommentarer

Linn
,
Asså wow vad kul att följa din utveckling! Läst din blogg sen typ 2008 och tycker det är så kul att se vad du förverkligar. Önskar dig allt gott Inspirerande verkligen!
Jenny
,
Wow ditt hår är verkligen såå snyggt! 😃
Nathalie
,
Alltså återigen, wow kvinna vilken inspiration du är! Likt tidigare kommentar har jag också hängt med länge och det är fantastiskt att se att du tar dig dit du vill med din vilja. Ser fram emot att följa dig vidare och jag är jätteglad att du behåller bloggen.