Q&A


Åh har du recept på margaritan? Hittar inget gött recept 😏
Det var min vän Lisa som gjorde dem och det gick väldigt fort + mycket på känsla (hon kan sin grej 😉) men jag tror att detta recept liknar vad hon gjorde. Sjuuukt goda blev de i alla fall!

Hej! Jag har bara en fråga och det är om du skulle vilja berätta hur du redigerar dina Instagrambilder? tycker du har ett sådant fint flöde med bilder som följer varandra med samma filter osv. Så jag undrar bara om du skulle vilja berätta om du använder några speciella appar osv? Du kanske har gjort ett sådant inlägg tidigare? Tacksam för svar och återigen som jag skrivit till dig tidigare vid olika tillfällen, din blogg och hela du inspirerar så mycket.
Hej! Tusen tack för dina fina ord, så himla glad att du gillar bloggen och även mina instagrambilder! Jag redigerar alltid mina mobilbilder i VSCO Cam, men jag har skrivit ett inlägg där jag berättar lite mer detaljerat som du hittar här 😊

Ser fantastiskt mysigt ut! Finns ingen bättre start på dagen än frukost på balkongen! Måste bara fråga var det fina setet med soffa, bord och stol kommer från?
Eller hur? 😊 Så roligt att så många frågat om möblerna då de faktiskt är från IKEA. Är det inte trevligt när det är så? 😃 Haha.Var är ert ifrån?

Det kommer från Blomsterriket i Sollentuna 😊

Hej! Jag älskar din inspirerande blogg och även Bröllopspodden såklart! Jag och min fästman ska gifta oss i sommar och söker olika saker som kan höja feststämningen. Blev helt förälskad i de där kombinerade konfetti och tomteblossgrejerna. Har du någon aning om vart man kan köpa sådana eller vad de heter så jag kan söka runt? 😊
Vad glad jag blir för dina fina ord, och stort grattis till förlovningen! 😊 På bilderna så är det konfettibomber och isfacklor och det är verkligen en riktig stämningshöjare i slutet av middagen när man ska flytta vidare till festen så det tycker jag absolut att ni ska satsa på! Det finns att köpa lite överallt om man googlar, Partyhallen bland annat.


Foto: 2Brides Photography

Tycker du om att driva eget företag? :) Känns det inte läskigt att inte ha någon säkerhet?
Jag ÄLSKAR det! Det är en enorm frihet och så himla motiverande att allt jag gör och kämpar för är det jag själv som sedan får utdelning för. Sedan är det ju givetvis lite läskigt som du säger men jag har byggt upp mitt företag så att jag inte behöver riska något och har alltid stenkoll på siffrorna så jag skulle egentligen vända på det och säga att det känns galet coolt att kunna betala ut sin egen heltidslön 😊 Vill man starta eget så tycker jag verkligen att man ska ge det en chans!

Superfina lampor! vad använder du dig av för kamera?
Tack! Jag fotar med en Canon EOS 6D. Jag fotar ju mest med mobilen nu för tiden men den kameran är verkligen så gaaaalet bra så rekommenderar den varmt till alla som är sugna på en systemkamera!

Vill du inte tipsa om några härliga krukväxter att ha hemma? 😊
Absolut! Jag gillar Plättar i luften, Hortensia, Fönstervivor, Adiantum, Monstera och Fjädersparris.

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Hej Fanny!
Jag känner att jag är i stort behov av t-shirtar i färger till sommaren. Inte för tights men heller inte oversize. Har du nåt pris på vart man hitta bra t-shirts till ett bra pris?
Tack för en bra blogg. Har följt dig länge! 😊