RABBLE + CHIQUELLE

.

Hej finisar! Idag har jag ett samarbete med Rabble som är en app och hemsida som ger er exklusiva erbjudanden och rabatter. Just nu har de dessutom ett erbjudande på Chiquelle som vi tänkte skulle vara extra spännande för er. Innan ni skyndar iväg för att fynda tänkte jag bara förklara lite hur appen fungerar i form av tre busenkla steg så att ni smidigt kan använda koden samt eventuellt utnyttja andra erbjudanden!

.

.

1 - När du först går in i appen får du upp en lista med erbjudanden samt en karta där du ser vart du är och erbjudanden i närheten! Det kan vara på tex. nätbutiker, matbutiker, restauranger och frisörer. Om du inte vill utgå från kartan finns det även en meny till vänster där du hittar kategorier så som "Skönhet & Hälsa", "Mode & Design", "Restaurang & Café" etc. Här hittar ni även kategorin "Webb" vilket är alla rabattkoder för webshoppar.

.
.

2 - Har du hittat ett erbjudande som du vill veta lite mer om? Klicka på det så får du upp mer information om erbjudandet, hur länge det gäller, eventuella öppettider, adress osv.

.

3 - Har du hittat ett erbjudande som du vill använda? Klicka då på knappen "Hämta kupong" eller "Visa Rabattkod". Ska du använda kupongen i en fysisk butik visar du bara upp den för personen i kassan så får du din rabatt där, om du ska använda den på nätet skickas man vidare till butikens webbsida automatiskt och rabattkoden står då högst upp på sidan. Koden fyller man sedan i i kassan innan man betalar för de varor man lagt i sin varukorg och får då sin rabatt! Tänk på att när ni har hämtat en rabattkod har ni ett visst antal timmar på er att använda den, så dubbelkolla alltid hur lång tid ni har på det så att ni inte går miste om något.

Rabble har massor av rabattkoder både i deras app och på webben. Som tidigare nämnt har Rabble ett exklusivt erbjudanden hos Chiquelle just nu! De har en exklusiv Chiquelle rabattkod på sin hemsida och i appen som ger er 10% på hela sortimentet, wiho! Vill du använda rabattkoden via appen så kan du ladda ner appen här. Jag kan ju erkänna att jag själv kan vara lite skeptisk mot sådanahär appar med olika erbjudanden, men grejen med Rabble är att man får rabattkoder på flera grymma ställen som man faktiskt är i kontakt med nästan varje dag ändå (Läs: 7-eleven, Nelly, Coop, MatHem, Taco Bar, Ellos, Zalando osv), så varför inte tjäna in lite extra pengar när man ändå är där och handlar?

Skynda fynda!

Gillar

Kommentarer

Elin,
Superbra app det där! 😊 En fundering: vilken bloggportal bloggar du ifrån? Designen är verkligen så enkel och fin! Ha det fint!
elinceciliaelvira.se
Kajsa
,
Saknar din blogg som den brukade vara, med uppdateringar varje dag och blandning av mode och DIY. Den var så mysig då!