RECIPE: HOMEMADE MANGO & COCONUT POPSICLES

Mitt första inköp när jag kom hit till Australien var pinnglassformar, och det har redan visat sig vara ett bra köp! Det finns så enorma mängder med mumsiga glassrecept som man kan göra själv som är hälsosamma. Dessa kallar jag för frukostglassar då det är precis vad jag äter till frukost ibland: Frukt, yoghurt och juice!

Jag är ledsen över att det är lite snål uppdatering denna veckan förresten. Jag trodde att jag skulle vara så gott som ledig hela veckan men istället så jobbar jag 10-11 timmar varje dag då minstingen är hemma och är sjuk så det är lite svårt att hinna med att fota och skiva emellan tyvärr. Jag hoppas ni förstår!

My first buy when I got here to Australia was popsicle molds, something that I've already realized was a really good buy! There are so many yummie popsicle recipes that you can make yourself that is healthy. These ones I call Breakfast Popsicles because their exactly what I have for breakfast some days: Fruit, yoghurt and juice! As usual, just let me know if you want the recipe in english and I'll send it to you.

Gillar

Kommentarer

Linnea,
Så gott! Klart vi förstår att det blir lite mindre bloggning 😊
neeiis.blogg.se
Anna,
your photos are amazing!!! https://aspoonfulofnature.wordpress.com/
aspoonfulofnature.wordpress.com/
Andrea Leijon,
Dem ser supergoda ut!
nouw.se/andreatherese
Fanny Staaf
,
Det är dem! 😊
Fanny Staaf
,
THANK YOU 😃
Fanny Staaf
,
Tack för din kommentar 😃
Fanny Staaf
,
Vad roligt att du gillar det! Ja lite variation är alltid härlig 😊
Emmy
,
Ser väldigt fräscht ut! Om man inte har pinnglassformar, kan man göra på något annat sätt då? Ha en bra dag 😊
Fanny Staaf
,
Det smakar fräscht också! Jag vet faktiskt inte, har bara gjort i pinnglassformar och tror det blir absolut bäst. Det enda andra jag kan tänka mig är typ isformar och suga på kuberna men det blir ju inte riktigt samma grej... haha. Formar finns annars att köpa på Åhléns/ÖB/Maxi och är inte så dyrt. Kan vara en bra investering för sommaren 😊