Rooftop


Jag fick många frågor om vart den här klänningen är ifrån på Instagram, men dessvärre så är det ett gammalt garderobsfynd. Jag har faktiskt ingen aning vart den kommer ifrån :/

Hej allihopa! Idag sov jag ääääntligen längre än till 05. Jetlagen har verkligen varit otroligt seg att bli av med den här gången men nu sov jag till 07.30 imorse så förhoppningvis så är den borta nu. I vanliga fall så gillar jag jetlagen man får från Asien, det är mysigt att vakna så tidigt av sig självt. Men nu när det bara är jag som har den så känns det mest jobbigt då jag blir av med så mycket tid tillsammans med Andreas eftersom att jag somnar typ samtidigt som han kommer hem från jobbet på kvällarna, haha.

Igår flängde jag runt hela dagen och hann med både privata ärenden och möten på kontoret. Idag jobbar jag hemifrån då jag har väntat in några leveranser och ska strax göra mig i ordning för en långpromenad som vi ska ta så fort Anderas kommer hem från jobbet. Kyligt och mörkt men blir extra mysigt att komma hem och äta middag framför brasan sedan!

Hur som, spretigt inlägg, haha. Jag ville egentligen bara kika in här och säga hej till er :)


Gillar

Kommentarer