ROUND 4!

Jag har gjort detta tre gånger förut och då har det varit väldigt uppskattat av er! Tipsa mig om lite mindre bloggar som ni tycker förtjänar mer uppmärksamhet så kommer jag välja ut 10 stycken som jag gillar bäst och lägga upp dem i ett inlägg med lite bilder och länkar. Här kan ni se de jag valde ut förra omgången. Det kan vara din egen blogg, en väns eller en blogg du själv läser som du gillar. De bloggarna som blir utvalda får chansen till lite fler läsare och ni andra får en massa nya, grymma bloggar att läsa! Win win. Såå, klara, färdiga, gå!

I have done this three times before and it has been very appreciated by you so I thought that we’ll do it again! Tell me about some smaller blogs that deserve more attention and I will pick out 10 blogs that I like the best and post them with some pictures and links. Here are the ones I picked the last time. It can be your own blog, a friends or a blog you are reading that you like. The bloggers who are chosen get more readers and the rest of you get a bunch of brand new, awesome blogs to read! Win win. Sooo, ready, set, go!

Gillar

Kommentarer

Lisa,
Hej! Jag vill faktiskt tipsa om min egen blogg som jag gjort några gånger förut. Den är genomtänkt och jag lägger ner mycket tid för att kunna leverera bra och inspirerande bilder, ibland räcker tiden inte alltid till och inläggen blir inte så många som jag skulle vilja.. Men jag jobbar på det! 😃 Hade varit jättekul om du ville kika in, kram! www.glossfashion.com/lisabengtsson
glossfashion.com/lisabengtsson
Hannah Pettersson
,
choicebyanna.se (Y)
Elin,
elinceciliaelvira.se ♡
elinceciliaelvira.se
Ida,
Tänkte tipsa om min egen; idaajosefina.devote.se, eftersom jag tycker om att blogga och skulle uppskatta mera läsare, kram!!
idaajosefina.devote.se
Julia,
Vill tipsa om två bloggar: först min kompis Elins blogg, http://josseli.blogg.se/! Och sedan får jag nog slå ett slag för min egna blogg, http://juth9312.wordpress.com/.
juth9312.wordpress.com
Nelly,
5912.devote.se
5912.devote.se
Elin Skoglund,
Hej Fanny, det hade vart otroligt kul om du ville tipsa om min blogg. "elinskoglund.com". Jag bloggar om livets alla delar, allt ifrån texter om vad jag tycker om saker och ting till livets ytligheter som mode och smink. KRAM!
elinskoglund.com
Emma,
Jag tipsar om min egna lilla blogg som finns på http://emmaeden.devote.se/ Jag bloggar som en hobby/intresse för att jag älskar att fota och känna att jag har något jag är bra på och som alltid gör mig glad. Nu skulle det vara kul med lite nya läsare med! Kram
www.emmaeden.devote.se
sanna@hyvarinen.se,
http://fashionjoint.se/ MIN BLOGG 😃
fashionjoint.se/
Malin Stensson,
Hejhej, jag skulle vilja säga min egen blogg, både för att jag inte följer så många mindre bloggar tyvärr! men också för att jag gärna hade velat ha lite mer flöde på min egen blogg. Jag älskar mode och stil, det finns dock tyvärr inte så mycket material på min blogg, då jag startade ganska nyligen och har inte riktigt klurat ut hur man ska få ihop det med fotograferingar osv. Men jag älskar verkligen det här! Tack för en grym blogg förresten, dina bilder är så fina!
stenssonsmalin.blogg.se/