ROUND 5!

Jag har gjort detta fyra gånger förut och då har det varit väldigt uppskattat av er! Tipsa mig om lite mindre bloggar som ni tycker förtjänar mer uppmärksamhet så kommer jag välja ut 10 stycken som jag gillar bäst och lägga upp dem i ett inlägg med lite bilder och länkar. Här kan ni se de jag valde ut förra omgången. Det kan vara din egen blogg, en väns eller en blogg du själv läser som du gillar. De bloggarna som blir utvalda får chansen till lite fler läsare och ni andra får en massa nya, grymma bloggar att läsa! Win win!

I have done this four times before and it has been very appreciated by you so I thought that we’ll do it again! Tell me about some smaller blogs that deserve more attention and I will pick out 10 blogs that I like the best and post them with some pictures and links. Here are the ones I picked the last time. It can be your own blog, a friends or a blog you are reading that you like. The bloggers who are chosen get more readers and the rest of you get a bunch of brand new, awesome blogs to read! Win win!

Gillar

Kommentarer

Nicolina,
jag vill tipsa om min egna blogg som jag länkat! Tycker detta med att blogga är så otroligt roligt att få inspirera och samtidigt bli inspirerad utav sina läsare. Nu är jag dessutom med i Modettes webb-tv satsning IT GIRLS som känns så kul 😃 min blogg är en vardags-mode-foto blogg skulle jag säga 😊 och jag måste bara säga, du och din blogg är så himla fin!
itgirls.se/nicolina
emelie andersson,
Tipsar om min egna blogg! Kram 😊
www.eemeliieandersson.devote.se
Anna,
Hej! Tänkte länka min blogg här även om jag för stunden inte har en systemkamera så har inte bloggat på en tid ordentligt.. men får systemkamera nu på fredag så då kommer jag börja ordentligt igen så du får gärna kolla in den 😊!
nouw.com/annasalminen
Saga,
Hej Fanny! Tycker så himla mycket om din blogg 😊 Alltid härlig inspiration från dig! Jag vill också tipsa om min egna blogg: SagaIsabel.devote.se Där kan man läsa om mina resor, mina illustrationer och annat roligt som händer i vardagen. Kika in vetja!
sagaisabel.devote.se
ida,
Min blogg är mer som en dagbok (med massa bilder) som jag delar av mig av. Förutom min vardag skriver jag om minnen, tips, drömmar osv. Jag bloggar mycket för att kunna se tillbaka på mitt tonårsliv när jag blir äldre och se vad jag gjorde och gillade då liksom. Älskar verkligen att blogga, mina få men återkommande läsare gör verkligen att jag fortsätter inlägg efter inlägg!
idajohnren.for.me
Agnes
,
Hej Fanny! sagaisabel.devote.se var nyligen devotes bloggtips och om du går in och kikar kommer du förstå varför! Hennes blogg är en riktig glädjespridare; massor av fina bilder och reseinspiration från bland annat Paris, Milano och Berlin. Saga är dessutom otroligt konstnärlig, du måste se hennes tavlor! Tycker verkligen att hennes blogg förtjänar mer uppmärksamhet.
Emma,
Min blogg handlar om mode, lifestyle, kreativa bak-matbilder/recept, bjuder mycket på själv och många jobbiga tränigspass och motivation! www.byemma.se 😊
www.byemma.se
Vi är två tvillingtjejer på 16, snart 17 år som driver en blogg tillsammans. Vi delar med oss av vårt liv, vi älskar mode och att resa! Utöver en hel del resor och dagens-outfitbilder så skriver vi om personliga åsikter, kärlek, tips på en rad olika saker, mat, träning och mycket mer. Vi älskar att fotografera, och vi tycker det är så viktigt med fina bilder och ett bra språk i en blogg. Därav älskar vi din blogg och alla dina fantastiskt fina bilder! wlaukkanens.se
www.wlaukkanens.se
Agnes
,
http://nouw.com/aliciasiverman tycker jag är värd att läsa/kolla på!
Läman,
Nouw.com/lamans Läman Arzulayeva, 20 år gammal som numera är bosatt i Malmö. Bloggar om mitt stora intresse för mode, läs om de senaste modetrenderna, se snygga outfits, bli inspirerad och se en glimt av min vardag.
nouw.com/lamans