ROYAL FLUFF

Top: TopShop, Tulle skirt: Romwe (old), Ballerina & Bag: Forever New

Ni som har varit med länge här på bloggen, kommer ni ihåg den här kjolen? Soooom jag använde den för några år sedan, en riktig all time favourite. Nu fick den åka på igen när jag behövde en söt söndagsoutfit i helgen, matchat med mitt splitter nya linne från TopShop och mina ännu nyare ballerinas. Nu är det bums i säng, helt yr så trött jag är! Måste dock duscha först då Jesper bestämde sig att hoppa ner i soffan exakt samtidigt som jag förde mitt väldigt fulla mjölkglas till munnen = mjölkkalsup och mjölk över hela mig från bröstet till knäna, haha. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall, tur att vi har en skinnsoffa!

Those of you who have been reading my blog for a while, do you remember this skirt? I used it sooo much a few years ago, a all time favorite. Now it got to come out again when I needed a cute Sunday outfit. I wore it together with my new top from TopShop and my even newer ballerinas. Now I have to go to bed, I'm sooo tired. Have to shower first though because Jesper decided to jump up on the couch just as I was taking the first zip of my very full glass of milk = milk all over my face, in my nose and over all my clothes from my neck to my knees, haha. At least we got a good laugh out of it, lucky we have a leather couch!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Vad roligt, tack 😃
Fanny Staaf
,
Kul att du gillar det 😃
Lisa,
Heej! Superfint linne verkligen, undrar lite hur det är i storlek? Om man pendlar mellan 34-36 vilken tror du jag borde välja? 😊 Tusen tack för hjälp!
lisalindfors.myshowroom.se
Jenny
,
Alltså är heeeelt förälskad i din kjol! I färgen, i modellen, i allt! Du har ingen aning om vart jag kan få tag på en liknande?! Letat överallt på nätet senaste dygnet känns det som haha.... Så fin!
Lovisa
,
wow vad fin outfit!! Och hela du är ju så fin så jag blir alldeles avis!
Moa | hobbyfotograf,
Verkligen en riktigt söt outfit! 😊
nouw.com/moahakansdotter
Fanny Staaf
,
Vad roligt att du tycker det 😊
Fanny Staaf
,
Åhh vad gullig du är, tusen tack! <3
Fanny Staaf
,
Åhhh jag förstår precis hur det känns, blir också sådär besatt av att hitta plagg jag blir kär i ibland! Tyvärr så har jag iiingen aning verkligen 😟 den är ju väldigt speciell både i färg och material så det är nog svårt att hitta en precis lika dan tyvärr, men stort lycka till och jag lovar att skriva om jag får syn på någon! Kram!
Fanny Staaf
,
Hejsan! Det är väldigt litet över bröstet! Jag tog med mig 36 och 38 in i provrummet men det slutade med att jag tog 40 för att jag inte ville att de skulle sitta tight över brösten vilket 38 gjorde, och då har jag bara B-kupa! Så jag skulle nog ta den större storleken om du vill att det ska sitta som mitt gör 😊