Semmelpremiär, trippelsked & expressenintervju


Förra lördagen vaknade jag i denna härliga trippelsked

/

Hur vackert var inte Sverige i söndags? Allt glittrade och var kritvitt med en isblå himmel som kontrast. Jag tror aldrig att naturen blir vackrare än såhär.När jag var på Blomsterriket för att hämta grejer till helgens bröllop i fredags passade jag på att köpa med mig en massa nya växter till lägenheten (och julblommorna blev äntligen slängda).

/

Sista julfikan när mamma och pappa kom förbi för att hämta upp Figgis. De gröna kakorna är mormors som hon bakar varje jul, det är verkligen ett måste till Kalle på julafton och när jag var hemma hos dem över nyår så fick jag med mig en burk hem. Mums!Min nya favorituppsättning! Går på två minuter och får bort allt hår från ansiktet.

/

Ost + chark + brasa + Netflixmyset som vi hade förra helgen. Hoppas på repris på fredag!Åkte hem till mamma och pappa tillsammans med A i söndags för att lämna tillbaka bilen som jag hade lånat för bröllopet. Då blev det semmelpremiär, soooom jag saknat semlor! Solen sken och snön glittrade också. Vi pratade om lite allt möjligt men när de började prata om golf somnade jag i soffan, helt slut efter bröllopet ;) Haha.De bästa lindorkulorna är utan tvekan hasselnöt och jordgubb! Vilka är era?

/

Minispa hemma i badrummet.Pannkaksfrukost! Det var sååå länge sedan jag åt pannkakor, det måste jag verkligen göra oftare.

/

Magiskt skymningljus.Känner att det är dags att variera sig snart, men just nu vill jag bara ha på mig stickade tröjor varenda dag. Frysa? Nej tack!

/

Förra veckan hade jag dubbla tulpaner hemma, de är sååå fina! Som små minipioner nästan.När jag vaknade i söndags och magen skrek efter frukost men kylskåpet ekade tomt sprang A ner till 7Eleven och kom hem med grillade mackor och kanelbullar som vi åt i sängen framför Nyhetsmorgon. Vi har förresten äntligen fått upp TV’n vid sängen och det är såååå mysigt, det känns lite som att sova på hotell, haha.

/

En intervju jag gjorde för Expressens bröllopsspecial!Promenad och tedate tillsammans med min fina Anna! Vi började hos henne så att jag fick se hennes nya lägenhet, och sedan promenerade vi hem till mig så att hon fick se våran.Gårdagens poddstudio! Vi fick två långa avsnitt inspelade, kändes SÅ bra!

/

När det hade börjat snöa och jag tog en bild för att jag trodde att det knappast kunde komma mer snö än såhär… haha.


Ps! Det var sååå roligt att ni gav så mycket respons när jag gjorde ett sådanthär inlägg sist. Jag ska ta lite mer mobilbilder i vardagen och förhoppningsvis kunna göra ett sådanthär inlägg i veckan med lite vardagsglimtar :)

Gillar

Kommentarer

MInna
,

Bästa och roligaste typen av inlägg tycker jag 😊 Älskar’t

Mimmie
,

Ber om ursäkt för privat fråga (du behöver inte svara på den) men jag har undrat: hur kommer det sig att du och A var så snabba med att flytta ihop/köpa bostadsrätt/prata om honom i stora ord direkt här i bloggen osv trots att ni bara varit tillsammans knappt ett år, medan du och ditt ex var tillsammans flera år men inte verkade tänka i de banorna? Är det stor skillnad mellan kärlekarna? Beror det på dig eller dem?

Bjurfors Göteborg,
Helt magiska blommor!
instagram.com/bjurfors_goteborg
Sandra
,
Gillar verkligen dessa inlägg i bloggen! Kul med lite ljusglimtar i veckan och hur den ser ut för dig 😊
Marika
,

+ 1 på gillar dessa inlägg! 😊)) en fråga, kan inte du visa en lite tutorial på frisyren? Letar efter snygga men enkla frisyrer att ha på jobbet.

Fanny
,

Wehie, älskar dessa inlägg!